SMÅ GLIMT #5

Endnu en uge er gået og igen har det været en god blanding af en masse forskellige ting. Arbejde, kvalitetstid med venner og familie, god mad og sørme også endnu en lille rejse. Pt. har jeg ingen planer om at forlade landet før November og selvom det nok lyder en anelse forkælet og, så passer det mig faktisk rigtig fint.

Det kan være hårdt at bo i en kuffert og de sidste par måneder, har jeg været så meget på farten, at jeg oftest ikke har pakket min toilettaske ud. Heldigvis viser efterårets sig fra sin aller smukkeste side i disse dage og det giver mig altså endnu mere lyst til at nyde København og være sådan rigtigt hjemme.

Her er lidt hverdagsbillder fra den seneste uge..
 photo 1443358261685_zpsmhffs3c7.jpg

Torsdag mødtes jeg med min mor og søster til morgenmad på Møllers Kaffe & køkken her på Nørrebro. Selvom den er placeret 500 m fra min lejlighed, har det taget mig et halvt år at komme forbi. Lidt en fejl, for det er sådan et skønt og hyggeligt sted.

Jeg er helt vild med deres koncept, som egentlig bare går ud på, at man køber lidt forskellige retter. Altså ikke noget med, at man får 5 ting for 100 kr. Hvis man vil have èn ting, så køber man det og hvis man vil have 10, så er det det man gør.

 photo 1443381227237_zpsmlqd6ic0.jpg

Lille Vilfred har fået en ny cykelhjelm. Det vil være synd at sige at den er for lille 😉

 photo P9200139_zpscn8e4lob.jpg

Sidste søndag var jeg til ølsmagning på Nørrebro Bryghus. De har netop startet #smagenaf2200 som ganske enkelt går ud på at finde frem til Nørrebros signaturøl. Tre forskellige kunstnere er kommet med et bud og så er det bare op til forbrugerne at bestemme. Det sker d. 15 Oktober, hvor man kan smutte forbi bryghuset til en smagsprøve.

 photo P9260037_zpsl05u9tzp.jpg

Til Lørdagens fest i Marbella var der en dress coat, som hed Black & Gold. Lidt af en udfordring for mig, eftersom jeg sjældent går i sort og ikke ejer noget guld. Heldigvis blev jeg reddet af Stine Goya med denne smukke kjole.

Jeg besluttede mig for at bryde min corfort zone helt, da jeg båede hoppede i noget stramt og høje hæle. Et sjældent syn 😉

 photo P9260081_zpsdcsystdo.jpg

Fine krydderrier i Marbella

 photo 1443380894113_zps5ebiua6c.jpg

Man kan altid finde tid til at slå et smut forbi Søstrene Grene. Især for at kigge på deres skønne udvalg af Notesbøger.

 photo 1443358117794_zpsvhxwlh2a.jpg

Det lækreste Tapasbord til middag med Georg Jensen

 photo 1443358168815_zpst5nnk97c.jpg

Igen har nogle dygtige bloggerkollegaer taget skridtet videre og skrevet en bog. Det er selvfølgelig Sidsel og Fredes SMART, som jeg snakker om. I torsdags holdte de en lille reception og de havde arrangeret noget så genialt som en photo booth.

 photo 1443358207349_zpslymsvlfd.jpg

Jeg går i baglås hver eneste gang jeg ser et palme træ. Når himlen bagved tilmed er lyserød, så kræver det et billede 😉

Husk at følge med i de små hverdagsting henne på Instagram (Miekirstinequist) og Snapchat (Miekirstine) ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments