FANTASTISKE KROPSOLIER & TORSDAGSSNAK

 photo P9240005_zpstdghx9sr.jpg

I tirsdags var jeg et smut forbi PR-bureauet Beauty PR til en lille kop kaffe og et kig på deres produkter. Jeg bliver simpelthen altid så fristet af alt hvad der står på deres hylder, men det næste lange stykke tid, bliver jeg nødt til ikke at teste nye ting og holde mig til den plan jeg fortalte om tidligere i dag, hvis jeg gerne vil have min gode hud tilbage 🙂

MEN jeg blev fuldstændig forelsket i den nye version af Kropsolien fra African Botanics. Den almindelige, i den klare flaske, har jeg brugt hele sommeren og har virkelig haft det vildt over den. Sjældent har mine ben set bløde og skinnende ud. I tirsdags blev jeg så introduceret til den version der hedder “Shimmering gold oil”. Først troede jeg at den enten indeholdt lidt brun farve eller glimmer. Glimmer er der lidt af, men ikke på den der kiksede måde. Den giver bare huden en fin, skinnende og lille smule glimrende overflade. Jeg er fan. Det vil dog være synd at kalde den billig, men hvis man leder efter en rigtig god gave, til kvinden der har alt, så vil den altså være et godt bud.

I skrivende stund er jeg på vej ind mod byen, hvor jeg har et par events. Først med Triumph og pænt undertøj. Senere middag med Jane Kønig. Slet ikke nogen dum dag.

Igen er jeg dog lidt presset med tid og planlægning, for tro det eller ej, jeg rejser igen i weekenden. Denne gang til et dejligt og varm sted, men for en meget kort stund. Jeg fortæller selvfølgelig mere i morgen.

Kan I have den bedste aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments