EN STATUS PÅ TRÆNINGEN

 photo 1442669595367_zpshp3l6aic.jpg

Nu har jeg efterhånden længe snakket om, at jeg ville lave et lille indlæg, med en lille status på min træning og, hvad er mere passende på sådan en helt almindelig mandag?

I det hele taget er det ved at være længe siden, at det har handlet om sport herinde og jeg ved egentlig ikke helt hvorfor, for jeg er stadig i fuld gang og føler mig stadig i topform. I husker måske, at jeg løb mit aller første maraton i Paris, tilbage i April måned? Ellers kan I læse og hele oplevelse HER.

Det er afgjort noget af det fedeste og hårdeste jeg nogensinde har prøvet og jeg har store planer om at gøre det igen en dag. Men alt den hårde træning og store fokus, gav mig også lidt af en lærestreg. Jeg nåede jo at overbelaste mit knæ op til selve løbet, på grund af den hårde træning. HELDIGVIS nåede at gå i orden inden. Derudover kom det også bag på mig, hvor voldsomt det faktisk er at udsætte sin krop for sådan en omgang. Så vidt jeg husker, gik der omkring et par uger, før min krop ikke længere var påvirket af det. Det der med, at et maraton ikke er godt for kroppen, giver i hvert fald lidt mere mening nu 😉

Hele oplevelsen gjorde mig heldigvis kun endnu mere glad for at løbe, så jeg fortsætter stadig derudaf. Men her over sommeren, har det egentlig været meget rart, bare at gøre det fordi jeg ikke kan lade være, i stedet for at gøre det for at træne op til noget stort. Som tidligere nævnt, ville jeg gerne have løbet Københavns halvmaraton her i sidste weekend, men fordi jeg skulle til en fest om lørdagen og rejse om mandagen, besluttede jeg at springe over i denne omgang.

Selvom jeg elsker at løbe og er mere eller mindre afhængig af det, så elsker jeg fester, øl og socialt samvær en lille smule mere 😉 Det skal ikke tage overhånd og være det styrende for min hverdag og det tror jeg måske at det var ved at blive tilbage i foråret.

 photo 1441456988501_zpsxaikc1ok.jpg

^^Glad og gennemblødt efter at have løbet 13k i styrtende regn til søerne rundt-løbet^^

Da mit knæ begyndte at drille, en lille månedstid inden mit maraton, meldte jeg mig ind i Fitnessworld. Ganske enkelt fordi jeg følte, at jeg blev nødt til at holde min kondition ved lige, når jeg nu skulle holde mit knæ lidt i ro. Det viste sig at være en rigtig god beslutning og jeg benytter det stadig en del.

Lige nu træner jeg ca. 5-6 dage om ugen. På en typisk uge vil det nok være 3 løbeture hvor en af dem er omkring de 5 km og de andre to omkring de 10 km. De sidste 2-3 dage træner jeg på hold i Fitnessworld.

Jeg har i langt tid været glad for Stram op, da det er en fin måde at komme rundt om hele kroppen. Den sidste tid er jeg også blevet rigtig glad for det der hedder H.I.T (high intensity training) som er så hårdt, at man næsten ikke forstår det. Til gengæld er det noget af det sjoveste og mest effektfulde for konditionen. Jeg har i hvert fald allerede forbedret mine løbetider en del og jeg er sikker på, at det vil være super gavnligt, hvis man f. eks er ved at træne op til et maraton.

 photo 1442844978894_zps62ls6w1d.jpg

^^Efter en hurtig tur rundt i den smuke franske by, Castres^^

Afslutningsvis vil jeg også lige komme med en anbefaling om, at tage løbesko med på rejser. Som bekendt har jeg jo været en del på farten, i løbet af de sidste par måneder og mine løbesko har været med hver eneste gang.

Jeg har simpelthen fået set så mange ting, som jeg ellers ikke ville have set, da mange af mine rejser har haft et tæt program. Billedet herover er f. eks taget i den fineste Franske by, Castres. Den dag vi besøgte byen, havde vi kun en times fritid og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at den skulle bruges på en løbetur. Det lyder så helligt, men det var virkelig en win win situation, fordi jeg både fik rørt mig, fik gang i endorfinerne OG set den smukke by. Før jeg blev en sportsidiot havde jeg helt sikkert brugt den time på hotellet, men tænk engang hvad jeg så var gået glip af 😉

Så kort fortalt er jeg stadig i fuld gang, men tager det stille og roligt. Lige nu er min plan at løbe maraton i København til foråret, men der er jo stadig god tid til.

 photo 1442844962350_zpsmzwxamzj.jpg

^^Fra i morges i fælledparken, hvor de har sat selfie-spegle op til løberne. Mine bukser er i øvrigt fra Gina Tricot og er helt fantastiske. ELSKER Gina Tricots træningstøj^^

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments