BACK IN TOWN

 photo P9140144_zps7bjl88cq.jpg

 photo P9140149_zps7v9lmg1f.jpg

 photo P9140135_zpsgzdzonub.jpg

Dress: Munthe (ON SALE HERE) Jacket: Old one from Gestuz Bag: A.P.C (HERE) Shoes: ASOS

Hej venner. Så er jeg tilbage i Danmark efter et par dage i smukke smukke Frankrig. Der har været fart over feltet, kan jeg godt fortælle jer og jeg har vitterligt ikke haft 5 min til at passe bloggen. Der har også været en del udfordringer på WIFI-fronten, så derfor har der været lidt stille herinde.

Det er virkelig noget jeg skal blive bedre til. Altså det der med at forberede ting til bloggen, når jeg rejser. Som den opmærksomme læser nok har bemærket, så har jeg været ret meget på farten det sidste års tid og det ser ud til at fortsætte. Hver eneste gang jeg kommer hjem, er jeg en smule stresset over mine manglende opdateringer herinde, for uanset hvad, så er der altså tid og wifi-udfordringer. Jeg ved godt, at I sikkert ikke sidder derude og ligefrem venter på mine opdateringer, men det irriterer mig stadig, når jeg jeg ikke har mulighed for at tjekke ind herinde. Især nu hvor bloggen er mit job og nok har taget en lidt mere professionel retning. Men nok om det. Jeg er tilbage og smutter ikke igen lige med det samme 🙂

Selve rejsen kommer I selvfølgelig til at høre meget mere om, i den nærmeste fremtid. Men I får da lige et par billeder fra den første aften, i smukke smukke Toulouse. Vi havde under et døgn i byen, hvilket var lidt ærgerligt, da der simpelthen var så fint og ikke mindst hyggeligt. Desuden spottede vi så mange gode butikker og jeg tror faktisk ikke, at det er noget dumt sted at tage på en shoppe-tur. Next time 😉

Dagen i dag skal bruges på at pakke ud, træne, klare en masse forsømt arbejde og til sidst har jeg en middagsdate med mine yndlingsveninder. Slet ikke dumt.

Kan I have en skøn fredag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments