#FALLFASHIONFISKETORVET & EN LÆKKER LÆKKER KONKURRENCE

 photo P9130126_zpss4orbfqt.jpg

Er I klar til en rigtig rigtig lækker konkurrence??

Som I måske så henne på Insta, så var jeg et smut i Fisketorvet i søndags. Her fik jeg den sjoveste opgave, hvor jeg bogstavligt talt fik stukket et gavekort på 3000 kr. i hænderne og så skulle jeg finde en masse lækre efterårs-itmes, som skulle udstilles i en af deres montrer. Hvis nogen af jer kommer forbi, så er det den, som står lige ved hovedindgangen.

Hvis jeg selv skal sige det, så er resultatet blevet rigtig fint og lige som jeg gerne vil have det. Der var simpelthen så mange gode ting at vælge imellem og jeg har fundet en god blanding af ting til boligen og efterårsgarderoben. Udenfor var det et rigtig møgvejr, så det gjorde det også nemmere at finde inspiration.

Min udstilling kommer til at være derude indtil d. 27 September og efter det, så er der faktisk en af jer, som skal have alle de lækre ting. Sådan en omgang indeholder bl.a de smukkeste grønne sneakers fra Selected, en fin lyserød strik fra Minimum købt i Message, et tæppe fra Bahne, to huer fra H&M, to fine skåle og en marmorplade fra Bahne, et par røde bukser fra H&M.

For at deltage i konkurrencen, skal I faktisk bare smutte forbi min Instagramprofil og give DET HER billede et like (altså billedet af min lille udstilling). Herefter skriver I en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I fortæller hvad I hedder på Instagram. Så finder jeg en vinder d. 27 September, hvor det hele slutter.

GOOD LUCK

 photo P9130152_zpsxbmkejdu.jpg

 photo P9130129_zpscl1wxlk8.jpg

 photo P9130136_zps5crsj95y.jpg

 photo P9130140_zpsp5gfvcnp.jpg

 photo P9130125_zpswzht7kfz.jpg

 photo P9130127_zpsyw1xtt7m.jpg

 photo P9130130_zpsswxhkybt.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
137 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments