POSTKORT FRA FRANKRIG

 photo P9150147_zpspopjed5w.jpg

Adlinks: Dress: Designers Remix Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hej venner! Så får i lige en lille hilsen fra det smukke smukke sydvestlige Frankrig, hvor jeg jo er på en lille studietur med Avène. I kan tro at vi har det godt og lærer så super meget om deres produkter og historie. Dog er programmet enormt tæt pakket, så det er lidt af et under, at jeg lige fik tid til at bikse et indlæg sammen til jer.

Jeg kan I hvert fald sige med sikkerhed, at I først kommer til at høre mere om alle de gode ting jeg lærer hernede, når jeg er tilbage i Danmark 😉 Heldigvis har jeg fri data-roaming, så de næste par dage, er det nok også mere henne på de sociale platforme, at det kommer til at foregå. Men der er altså også godt gang i den, skulle jeg hilse og sige.

Når jeg lukker om computeren om 2 sek skal vi ud og have en lækker middag. Det med mad og vin blive der bestemt ikke sparet på hernede. Tænk hvis man kunne bytte en forret (det med fisk) til en time foran computeren. Det ville være rart 😉

Kan I have en skøn aften ?

 photo P9150190_zpsm9ofjyup.jpg

 photo P9150177_zpsibi93uvt.jpg

 photo P9150171_zps6szk653e.jpg

 photo P9150151_zps86xpkgbz.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments