SMÅ GLIMT #3

Endnu en uge er gået og den har stået på en stor portion godt og blandet. Først et par stille, rolige og afslappende dage på yndlingsøen, Fyn, efterfulgt af nogle travle dage hjemme i København. Begge steder har det dog handlet enormt meget om mad, men det klager jeg selvfølgelig ikke over. Det har selvfølgelig også været plads til lidt shopping, arbejde og alt muligt andet. Se med engang..
 photo glimt3_zpsmcrbp3fh.jpg

Mine forældres drivhus, på en enormt smuk og kølig september-morgen.

 photo glimt5_zps1kzoernq.jpg

Praktisk møder pæn. Min helt nye vest fra Fjällräven, som får mig til at tænke på skovture, æbleplukning og andre skønne efterårsting. Vi skal nok blive fine venner.

 photo glimt1_zps4bykz2xo.jpg

Onsdag aften stod i madklubbens tegn og det er og bliver ugens højdepunkt. Min veninde Line er den ultimative mellemøstekspert og det er ikke kun hvad angår politik og kultur. Det der med maden har hun også godt styr på. Hun havde lovet mig at temaet ville være arabisk og det må man sige at hun levede op til.

 photo glimt2_zpserdv8fim.jpg

Jeg er vokset op en spytklat fra denne udsigt og jeg blive ALDRIG træt af den.

 photo glimt7_zpslwalqgfu.jpg

Fredag var min søster og jeg ude og spise på tapas-restauranten Pintxos. Vi havde bestilt gennem Early bird som er verdens bedste koncept. I alt sin enkelthed går det ud på, at de har et kæmpe udvalg af fine restauranter tilknyttet og når de ikke har udsolgt deres borde, så kan man købe dem på Early bird, hvor 1/3 af prisen er skåret af.

Egentlig havde vi satset på at tage på Manzel (igen pga. min kærlighed til det arabiske køkken) men fordi det var fredag, var der ingen ledige borde. Pintxos var lidt af et sats, men jeg vil næsten kalde det for held i udheld. Hold da fast hvor var det bare lækkert og vi fik simpelthen SÅ meget mad. Vi fik løbende en masse små retter og jeg tror faktisk at vi spiste fra kl. 19 til kl. 22. Det var en kæmpe succes og jeg kommer helt sikkert igen.

Det eneste minus var belysningen, så mine billeder er ikke verdens bedste 😉

 photo glimt6_zpsn9mt9ndo.jpg

 photo glimt8_zpspfxdpkjm.jpg

 photo glimt9_zpshtcsmarb.jpg

Søndag stod den på et lille job på Fisketorvet og det kommer I selvfølgelig til at høre mere om. Kort fortalt skulle jeg style en montre og måske er der en af jer, som kan vinde alt hvad der er i den 😉

Så var der jo også halvmaraton i København og efter en masse diskussioner med mig selv om hvor vidt jeg skulle løbe eller ej, besluttede jeg mig for ikke at gøre det. Egentlig er jeg i bedre form end nogensinde, og er ret sikker på, at jeg kunne have slået min egen rekord. Men tidligere erfaringer har lært mig, at jeg ikke er Beyonce og ikke altid kan nå og overskue alt det jeg gerne vil. Hele næste uge står på rejse til Frankrig og derfor har jeg haft en travl weekend, hvor alt næste uges arbejde skulle klares og lukkes. Sidst jeg løb et maraton og havde 2 rejser på en uge, var jeg så stresset og udkørt, at man krop sagde fra. Man må jo lære af sine fejl 😉

 photo glimt10_zpsrrennplw.jpg

Jeg er blevet så gammel, at jeg ofte vælger praktisk frem for pænt og derfor er jeg bare top-glad for min nye regnfrakke fra Helly Hansen. Den er faktisk også ret pæn, så jeg behøver ikke at gå på kompromis. Der kommer flere billeder senere i dag.

 photo glimt4_zpszgtjahkb.jpg

Mere mad. Her er det min mor og jeg, som igen igen kastede os ud i en Maria fra Valøse Blues’ fantastiske opskrifter. Faktisk tror jeg at den her er min favorit af dem alle.

Så er det jo også i dag, at jeg sætter kursen mod Frankrig, hvor jeg skal på eventyr med Avène. Nærere bestemt Toulouse, hvor der forhåbentlig stadig er lidt sol og sommer. Jeg har i hvert fald pakket et par blomstrede kjoler. Jeg glæder mig simpelthen så meget og er sikker på at vi får nogle spændende oplevelser.

Jeg har ikke forberedt noget til bloggen, men mon ikke jeg får tid til at tjekke ind i ny og næ. Ellers må I huske at følge med på Instagram (Miekirstinequist) og Snapchat (Miekirstine) Her skal jeg nok opdatere løbende. Hurra for de nye regler for gratis data-roaming.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments