SMÅ GLIMT #2

 photo 1441456815811_zpsuiyqm9qf.jpg

Endnu en uge er gået og som bekendt, har det været efterårets første. En årstid, som jeg altid har haft lidt blandede følelser omkring. Det kan jo være noget så hyggeligt og alligevel er det også en smule trist, at skulle sige farvel til de lyse og lange sommerdage.

Noget af det, som jeg rigtig godt kan lide ved det tidlige efterår, er muligheden for at hoppe i min ultimative yndlings-kombination. Strik og bare ben. Det benyttede jeg mig af i fredags, hvor jeg var på besøg I Munthes showroom for at kigge på alt det fine nye tøj og ikke mindst de her fine lyserøde strik.

 photo P9050079_zpsb1n1kkod.jpg

og det fortsætter lidt i den lyserøde skala. Eller nok nærmere pink. Jeg er nemlig netop blevet ejer af verdens bedste løbesko, Adidas Ultra Boost, i en rimelig heftig farve. Nu er jeg i hvert fald rimelig sikker på at blive bemærket på mine ture rundt om søerne 😉

 photo P9030076_zpsd2tpez2v.jpg

Torsdag var jeg forbi populære HAY Vintage pop up butik i indre by. Jeg har sjældent set så mange fotogene ting, samlet på et sted og det skyldes selvfølgelig de mange mange bunker af smukke tæpper…

 photo P9030079_zps9lo5zkq1.jpg

..Og så havde de ikke sparet på blomsterne.

 photo 1441456777452_zps6xyhjpqy.jpg

Blomster er der også masser af, på mine nye og fine sensommerkjole fra Designers Remix.

 photo P9050076_zpsg8yowk5u.jpg

Mange af mine dygtige blog-kolleger spytter jo bøger ud for tiden og jeg bliver dybt imponeret hver eneste gang. Mine seneste tilføjelser til samlingen er en kogebog fra Femme Food, som indeholder et hav af opskrifter, som både er Mælk, sukker og glutenfri og Anette Kristine Poulsen fra Beauty Space har skrevet en bog om vejen til superhud.

Sidstnævnte må sige at have et rimelig relevant tema for mig, så det kan kun gå for langsomt med at få den læst.

 photo 1441456856680_zps3jllxibl.jpg

I onsdags hoppede jeg på cyklen og kørte hele vejen til Gentofte for at fejre min veninde, Cecilie. Der var faktisk flere ting som skulle fejres, for hun havde både afleveret sit speciale og haft fødselsdag. Der manglede selvfølgelig intet og efter et overdådigt kage og bollebord, stod den på lækker sensommermad.

 photo 1441456988501_zpspmhf9ffe.jpg

I går deltog jeg i efterårets første løb. Nærmere bestemt Søerne rundt-løbet. Det var skide sjovt, men virkelig vådt og da jeg kom i mål, var jeg gennemblødt helt ind til undertøjet. Jeg tog den lange rute på 12,7 km og kom igennem på 1 time og 3. min. Det er jeg ganske tilfreds med – især når man tager en heftig vind og et voldsomt skybrud med i betragtningen.

I øvrigt tænker jeg, at jeg snart skal give en jer en lille opdatering på hvordan det går med løb og træningen. Det er ved at være længe siden at vi har snakket om det.

Kan I have den skønneste efterårssøndag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments