EN TUR TIL FRANKRIG & LIDT OM HUDPLEJE

 photo P9040082_zpsjaduqiiq.jpg

Om lige præcis èn uge og 2 dage, går jeg igen om bord på flyveren og denne gang går turen mod det sydlige Frankrig. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg glæder mig. Ikke kun fordi jeg elsker at rejse (og som de fleste er jeg nok også en smule frankofil) men også fordi anledningen er et samarbejde, som jeg har glædet mig til i i flere måneder.

Jeg skal afsted med det franske hudpleje-mærke Avène (og hende her og hende her) og rejsen kommer til at foregå en slags “studietur” hvor vi bl.a skal besøge Avènes hovedkontor ved Toulouse og Avène-kilden hvis vand bliver brugt til at alle produkterne. Flere af produkterne har jeg faktisk allerede testet tidligere på året, og har været rigtig glad for. Det kan I læse mere om HER.

Mest af alt, glæder jeg mig til, at få foretaget en hudanalyse i deres hydroterapicenter og se hvordan deres produkter kan hjælpe mig. Som jeg tidligere har skrevet om, så viser min hud sig bestemt ikke fra sin bedste side i disse dage og gider faktisk slet ikke at samarbejde. Heldigvis laver Avène også en serie til uren hud (Cleanance-serien) og jeg håber, håber HÅBER, at det bliver min redning og løsning til sund hud.

I skal selvfølgelig med hele vejen og jeg LOVER at dokumentere processen fra start til slut ?

 photo P9040079_zpsy6irfxru.jpg

Udgivet i samarbejde med Avène

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments