SMÅ GLIMT

Hej venner og rigtig glædelig mandag ?

Her på blogger starter ugen mildt, med en håndfuld fra den seneste tid. Hverdagen er jo for alvor begyndt igen og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg faktisk at det er ganske rart. Jeg elsker ferier, ingen tvivl om det, men mest af alt holder jeg af hverdagen og når tingen ligesom ruller og holder sin faste rytme. Jeg trives bedst med at være i gang.
 photo 1440941247536_zpsypwiwmpy.jpg

I sidste uge holdte Alt for Damerne deres årlige “Guldknappen-show” og selvom jeg meldte pas på alle shows under modeugen, så var det her et af dem, som jeg bestemt ikke ville gå glip af. Det er altid sådan et fint set up og alt er gennemført.

 photo P8280076_zps0qagct6y.jpg

Jeg har faktisk også shoppet en del, den sidste uge. Lysten kommer meget til mig i perioder og lige for tiden er den ret stor. Sådan får jeg det egentlig altid omkring sæsonskifte og især når vi går fra sommer til efterår. Efterårskollektioner er de pæneste, hvis I spørger mig. Jeg har bl.a købt denne fine skjorte i Zara, som jeg allerede forelskede mig i, da jeg så den på en af deres flotte looks.

I samme forbindelse vil jeg lige give et shout out til Zara-butikken på strøget. Jeg har aldrig talt pænt om den herinde og måske er det også det sted, hvor jeg har haft flest dårlige kundeservice-oplevelser. Men det er som om, at der er sket noget, siden de fornyede butikken. Noget siger mig, at de også har fornyet deres personale 😉 Eller i hvert fald deres kundeservice-niveau. Jeg har ikke haft èn eneste dårlig oplevelse siden og hver gang jeg har spurgt en ekspedient om hjælp, er jeg blevet mødt med et smil og venlighed.

 photo 1440941190848_zpswobwwtke.jpg

Her har vi så min lille guldklump. Eller nevø, om man vil. Jeg skal stadig vænne mig til, at han slet ikke er noget baby længere. Han er ved at blive en rigtig person, med en personlighed. Og den er altså ikke så lille, skulle jeg hilse og sige. Jeg har tilbragt en del tid med ham på det seneste og det tager ham sådan ca. en time at køre sin moster død. Han sidder IKKE stille og det er lidt af at hit at kravle op på skulderne, under benene, armene, pille ved smykker, hive i håret og alt det der.

Men det får mig bestemt ikke til at holde mindre af ham. Mit hjerte S M E L T E R når jeg træder ind i lejligheden og det første han gør, er at løbe mod mig med åbne arme.

 photo P8250077_zps3qxj2xkj.jpg

I tirsdags var jeg til det fineste event på Hotel Nimb, som nok er der hvor man finde de smukkeste lokaler i København. Maria Nila havde inviteret på en overdådig brunch buffet og introduktion til deres nye og meget pæne hårstylingserie.

 photo P8250079_zpskv94vhuo.jpg

 photo 1440941298073_zpsvrpmaory.jpg

Da min familie kom til middag i sidste uge, kastede jeg mig ud i de mest fantastiske Vegetarbøffer fra Vanløse Blues. jeg kan virkelig anbefale. Jeg lavede dem faktisk også dagen efter, da min veninde Julie kom til middag og de var et kæmpe hit begge gange. Desuden gør de sig også virkelig godt på billeder. Opskriften finder I lige HER.

 photo 1440941387069_zpsgregrhw6.jpg

Endnu en middag ude I byen. Her er det Fashion-Post, som inviterede på burger, cheesecake, shopping og hygge. Det var sådan rar og uformel aften.

 photo 1440941460342_zps8bjvyzfd.jpg

Så har jeg sørme også været et smut i Hellerup, for at besøge Gardenia og kigge lidt på deres kommende kollektioner. Der kommer simpelthen så mange fine styles og ikke mindst feminine. Jeg er især vild med deres ballerina med den lille hæl. Jeg har allerede sagt til dem, at de også skal lave den i en vinrød version.

Husk at I kan se flere hverdagsting på snappen (Miekirstine) og på gode gamle Instagram.

Rigtig god mandag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments