BOLIG PÅ BUDGET

bolig

 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Ligesom min garderobe netop har gennemgået en efterårsoprydning, så kunne min lejlighed også bruge en. Jeg begynder i hver fald at få lyst til at købe en masse hyggelige puder, tæpper og lækker te. Desværre kan sådan en omgang være lidt af en dyr fornøjelse, så det handler nok om at gøre det med de små ting 😉

Faktisk siger min erfaring, at det kan gøre en ret stor forskel, hvis man bare ændrer èt billede, èn pude eller èt gulvtæppe. Her er i hvert fald 10 ting, som jeg godt kunne bruge herhjemme. Især det fine M – jeg ved altså bare ikke lige hvor jeg skulle placere den. Det findes forresten også med alle andre bogstaver. Det er fra Urban Outfitters’ boligafdeling, som altså er ret undervurderet, hvis I spørger mig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments