HEY HAMBURG

 photo P8210103_zps1fwhksfy.jpg

 photo P8210094_zpsomklm1pd.jpg

 photo P8210108_zpsiwgopkem.jpg

 photo P8210089_zpsd0nzsrix.jpg

Suit from Envii (HERE & HERE) Senakers: Adidas superstar (HERE) Bag: ADAX (HERE)

Hej venner og rigtig glædelig lørdag ? De af jer, som følger med hist og her, har nok allerede set, at jeg er er taget til Hamburg i skønt selskab med Katrine. Igen igen, fristets man næsten til at sige, for det er ikke mere end et par uger siden, at jeg var her sidst. Det er egentlig lidt sjovt, for jeg har aldrig været her før, men har altid gerne ville og så ender jeg med at komme herhen to gange på en måned 😉

Vi er så heldige at være blevet inviteret her til, for at udforske byen, som jo har så mange skønne ting at byde på og for at deltage I Dockville-festivalen. Det er planen for i dag og vejret er jo simpelthen så skønt, at det kun kan blive en succes.

Jeg deler selvfølgelig meget mere når jeg er tilbage igen I Danmark igen, men indtil da vil jeg nyde timerne hernede. Husk at I som altid kan følge med på Insta og snapchat (Miekirstine) der er jeg pludselig blevet meget aktiv og deler ud af sådan ca. alt.

Kan I have en SKØN dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments