ELSK HJERTET

 photo P8180158_zpsr4rdp7ii.jpg

Igen i år kører Hjerteforeningen kampagnen med det fine navn, Elsk Hjertet. Sagen er nemlig den, at der stadig bliver forsket alt for lidt i kvinders hjerter. Faktisk er det kun 30% af forskning i hjerte-kar-sygdomme, som baseres på kvinder. Med sådan en fin kampagne, kan vi alle være med til at hjælpe forskningen lidt på rette vej.

Netop nu kan man købe de fineste armbånd (som jeg i øvrigt synes går rigtig godt til alle mine andre favorit-smykker) til 40 kr. stykket. De forhandles HER og i alle Matas-butikker, KIA-forhandlere, Konditorbageren og på udvalgte apoteker.

Armbåndene på billedet har Hjerteforeningen sendt til mig, men jeg skal helt sikkert forbi en Matas og have fat i et til i den smukke lilla farve. Den er virkelig fin sammen med mine andre armbånd og så vil jeg selvfølgelig også gerne støtte så meget op om sagen, som overhovedet muligt. Det er ikke sjovt at tænke på, men jeg ved jo aldrig om det er mig selv, en af mine veninder, min mor eller min søster, som en dag får brug for den forskning, som er så vigtig.

Rigtig god dag til jer alle. Og i dag får I to hjerter ??

 photo P8180152_zpsa5ofe4oh.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments