OM KUNST, LIGHTERE & EN KONKURRENCE

OM KUNST, LIGHTERE & EN KONKURRENCE 1

OM KUNST, LIGHTERE & EN KONKURRENCE 2Til tider sker der det, at jeg får henvendelser fra upcoming designere, musikere og kunstnere, som gerne vil have deres budskab ud. Hvis jeg føler, at det passer ind i mit univers, så hjælper jeg dem hellere end gerne et lille skridt på vejen. Hvis I spørger mig, så er det simpelthen vigtigt, at vi sætter fokus på den slags, da der virkelig er mange dygtige mennesker derude. Desuden ved jeg jo selv hvordan det er at være selvstændig og gerne vil frem i verden 🙂

OM KUNST, LIGHTERE & EN KONKURRENCE 3

I dag skal det handle lidt om kunstlightere, for sagen er nemlig den, at lighter-firmaet, BIC, er gået sammen med fire forskellige kunstnere, som hver har fået lov til at udsmykke en lighter. En lidt sjovt idè, synes jeg, og det var nok ikke lige den jeg selv var kommet på 😉

De beskriver det selv, som et samarbejde, der netop giver alle mennesker muligheden for at få lidt kunst ind i deres hverdag. En fint lille tanke, som jeg rigtig godt kan lide.

BIC har også været så venlige at sponsorere en stor goodiebag, som en af jer kan vinde (og ja, den indeholder andet end lightere :-)) Det eneste I skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar i kommentarfeltet herunder, og så selvfølgelig jeres navn og adresse) og så finder jeg en heldig vinder om en uges tid ?

OM KUNST, LIGHTERE & EN KONKURRENCE 4

Udgivet i samarbejde med BIC lightere.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
78 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments