TING DER GØR MIG GLAD

 photo 1439047264724_zps1kdrzcbu.jpg

? Blomster-overload. Ikke nok med, at sensommeren viser sig fra sin aller bedste side, så er det altså også nu, at blomsterne har de smukkeste, støvede og falmede farver. I fredags var jeg forbi Costummade på modemessen til et glas eftermiddagsvin. Fordi jeg kom som en af de sidste gæster, og de netop var ved at lukke standen ned, var jeg så heldig at få en af de buketter, som havde pyntet deres mødebord med hjem.

De matchede simpelthen så fint med min røde og blomstrede Zara-kjole og den lyserøde pose, at jeg havde lyst til at tage et billede hver eneste gang jeg kiggede ned. Mine sko er forresten fra ASOS og de er netop kommet på udsalg.

 photo IMG_20150805_072801_zpsuuon5zac.jpg

? Jeg elsker simpelthen at stå tidligt op (som i rigtig tidligt) og løbe en tur rundt i byen. Der er altid sådan en helt fantastisk ro og stilhed, og man har det hele for sig selv. Jeg løber altid en tur ned ad Jægersborggade (en gade på Nørrebro, som er fyldt med fine små butikker) og kigger på mange butiksvinduer.

 photo IMG_20150801_155829_zps7yqlkmpy.jpg

? Min lille Nevø, Vilfred. Han gør mig glad hver eneste dag og han er netop kommet i den der rigtig sjove alder. Han er begyndt at snakke en lille smule og siger hej til alt og alle. Hver eneste gang jeg kommer på besøg, får jeg et kæmpe kram og det største smil, som går lige i hjertet. Jeg håber at hans næste ord bliver moster og det er noget vi arbejder hårdt på 😉

Min denim kjole er forresten også fra ASOS og findes HER.

 photo P8080089_zps7ksegyzw.jpg

? I husker nok det forholdsvis voldsomme tyveri, som jeg var udsat for, for et par uger siden. Tyven stak jo af med min elskede Samsung Alpha, som jeg virkelig var blevet glad for. Heldigvis var de søde mennesker fra Samsung helt fantastiske og allerede 2 dage efter, havde de lånt mig en ny telefon.

Armbåndet fra Jane Kønig er også af nyere dato og har været på min ønskeliste i 10.000 år. Nu er det endelig mit. Så håber jeg bare, at jeg kan passe ordentlig på det. Jeg er desværre alt for slem til at tabe og smide mine smykker væk.

 photo P8080087_zpsv68ecsw3.jpg

? Friske krydderurter i mit køkken. Det har jeg simpelthen ikke haft i alt alt ALT for lang tid, pga af alt mit rejseri. De næste par uger tager jeg heldigvis ingen steder, så nu er der fyldt op på den konto.

 photo 1439047331386_zpsceoqct77.jpg

? Hvis man bare kunne starte hver eneste morgen med en workout på en tagterrasse med fuld sol. Det var nemlig hvad der skete i torsdags, hvor Casall og Polhem PR havde inviteret til Yin-Yoga på toppen af DGI-byen. Yoga bliver jeg godt nok aldrig god til, men det var virkelig et skønt og hyggeligt event.

 photo 1439040420275_zps4igvvb9a.jpg

? I går var en rigtig rar dag og jeg brugte det meste af tiden på at hænge ud hjemme på Nørrebro. Her drikker jeg kaffe I Jægersborggade med min søster og hendes lille familie. Jeg var iført kjole fra & Other Stories, som var en af sidste sommers favoritter

 photo 1439047217319_zpsbrdxikh7.jpg

? Inden da mødtes jeg med mine veninder, Cecilie og Julie, til en omgang GRØD og vending af verdenssituationen.

 photo P8080091_zpssszmdfmr.jpg

? De fine blomster hjemme i vasen. Man bliver bare gladere af blomster.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments