NÅR SELVTILLIDEN MANGLER

 photo P8050219_zpsiyegiz3o.jpg

Adlinks: Denim dress: ASOS (HERE) Top: Monki Shoes: ASOS (HERE) Bag: ADAX (HERE)

Et par billeder fra i går, som egentlig var en ganske fin og god dag. Dog en af de dage, hvor jeg var lidt træt af at se på mig selv, hvor mit hår ikke gad at samarbejde, min hud var grim og alt det der. Spørg selv Kat hvor irriteret jeg blev, da kiggede de her billeder igennem 😉 Men I får dem sgu alligevel, for jeg synes bestemt også, at der skal være plads til den slags her på bloggen.

Da jeg var yngre, havde jeg ofte de dage. Det tror jeg egentlig at de fleste piger har og de kommer da også stadig i ny og næ. Med alderen er jeg heldigvis blevet meget bedre til at acceptere dem og stadig formå at få en ganske god dag, selvom tøjet og udseendet ikke lige gider at samarbejde. Man kan altså bare ikke vågne op hver eneste morgen og føle sig som en superstjerne. Jeg plejer bare at sige til mig selv, at det går over dagen efter og så undgår jeg bare at kigge for meget i spejlet 😉

Mon ikke I også kender til de følelser? og hvordan håndterer I dem?

Rigtig god aften <3

 photo ny_zpse0wfleug.jpg

 photo P8050225_zpshuv4hiqd.jpg

 photo P8050232_zpsd7pkevbn.jpg
[show_shopthepost_widget id=”923975″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments