H A M B U R G

 photo P7290131_zpsmo95iiyq.jpg

 photo P7290133_zpsdyrxabmr.jpg

 photo P7290129_zpsx7717sfr.jpg

Adlinks: Top: Sparkz Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Superga from Sarenza Bag: Balenciaga

Hej venner <3 Her får I lige en lille opdatering og et outfit fra Hamburg. Som sagt er jeg taget herned på en lille miniferie med min familie. Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg ikke rejse igen det næste lange stykke tid, men man har vel et standpunkt til man tager et nyt 😉 og når der så lige kommer sådan et spontant tilbud, er det jo svært at sige nej.

Vi hygger, løber, spiser, går, hygger og drikker rødvin. Præcis som i bedste familie-rejse stil. Faktisk var det lige hvad jeg havde brug for. Vejret er dog ikke specielt eksotisk, men jeg overlever nok. Jeg har jo fået det sol og sommer jeg skulle have, ovre i Cali.

Turen går allerede hjem igen i morgen – så vi ses på den anden side <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments