12 grunde til at jeg glæder mig til at komme hjem

I dag er min sidste dag her i Californien og det er jo slet ikke til at forstå. På mange måder føles det som om, at tiden er fløjet afsted og på den anden siden, kan jeg næsten ikke huske hvordan mit liv derhjemme er.

Jeg har vist slået fast, at det har været et eventyr uden lige, men jeg jeg må indrømme, at jeg har talt dagene den seneste uge. Sådan vil det nok altid være, når man er væk hjemmefra i lang tid.

Jeg ELSKER at rejse, det gør jeg virkelig, men hver eneste gang jeg er afsted, bliver jeg også mindet om, hvor meget jeg faktisk elsker mit liv hjemme i København. På den her tur har jeg især fået mange flashback til dengang jeg boede i Berlin. Dengang opdagede jeg, hvor meget jeg faktisk tog livet derhjemme forgivet. I ved, de der små ting i hverdagen, der får det hele til at fungere. Og ikke mindst hvor vigtigt det er at have mennesker omkring sig.

Sådan har jeg også haft det i ny og næ, imens jeg har været her. Især det der med at være rodløs og ikke føle, at man hører til nogen steder, er en følelse jeg glæder mig til at slippe for. Siden jeg flyttede hjem fra Berlin, har jeg faktisk ikke haft følelsen af at ville prøve noget andet. Kun for korte perioder, som jeg har gjort denne sommer. Det er sundt at gøre engang imellem, og for mig er det den perfekte måde at minde mig selv om, hvor mange gode ting jeg faktisk har derhjemme.

Af samme grund har jeg lige lavet en lille liste over ting som jeg virkelig VIRKELIG glæder mig til, i forbindelse med min hjemkomst.

 photo home_zps01megefj.jpg

1. At være i samme tidszone som mine venner og familie, så jeg ikke behøver at stå tidligt op for at tale i telefon med dem. Eller vågne op til en sprægfyldt indbox, for den sags skyld.

2. At have telefonsamtaler uden de 10 sekunders forsinkelse, som Viber, Skype og Messenger bliver ved med at byde mig.

3. At have hele min garderobe hængende pænt og ikke ligge sammenkrøllet i en bagpack.

4. Ikke at skulle starte forfra med min livshistorie hver eneste gang jeg møder et menneske.

5. At lave min egen mad.

6. Ikke at tjekke priser på hoteller og hostel 5 gange om dagen.

7. At være sammen med mennesker der kender mig.

8. At jeg ikke konstant skal bekymre mig om, om jeg nu har givet tjeneren, taxa-chaufføren, kassedamen og kaffemanden drikkepenge nok.

9. Ikke at skulle bøvle med den amerikanske trafik. Det glæder jeg mig rigtig meget til, faktisk.

10. Til ikke konstant at skulle overveje mit næste moove for at få venner.

11. At have et hjem, en sofa, en lejlighed, to rum, et køkken OG ikke mindst et køleskab.

12. Ikke at skulle gange med 6,8 hver eneste gang jeg bruger mit dankort.

Jeg vender snart tilbage med den sidste dagbog over min rejse og derefter skal jeg lige lande hjemme i Danmark og så skulle bloggen også gerne snart begynde at handle om noget anden end Californien og Roadtrips <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments