KAMERA-KÆRLIGHED: OLYMPUS PEN

KAMERA-KÆRLIGHED: OLYMPUS PEN 1

Alrighty, så er det endelig blevet tid til mit andet og sidste indlæg i forbindelse med mit samarbejde med Olympus og deres PEN E-PL7 kamera. Som jeg også har nævn tidligere, så er det her absolut et af de bedste samarbejder, jeg har haft i bloggens levetid. Jeg kan virkelig stå 110% inde for, at det er det bedste (og pæneste) kamera jeg nogensinde har haft.

Jeg har faktisk ikke brugt mit store spejlrefleks så meget som en eneste gang, siden jeg fik mit Olympus 🙂 Det er selvfølgelig også med mig overalt her i Californien og alle billederne her på bloggen, er taget med det. Det samme er mange af mine billeder på Instagram, for kameraet har jo den helt geniale WIFI-funktion, hvor man på ingen tid, kan overføre billeder direkte til sin telefon.

I sidste indlæg fortalte jeg lidt om kameraet, de forskellige objektiver og deres funktioner og viste et hav af billeder af hvor pænt det var. I dag vil jeg komme lidt nærmere omkring nogle lidt andre funktioner, som jeg også har benyttet mig af og har haft tid til at lege med her i USA.

 photo DSC_0007_zpsddtytgjj.jpg
KAMERA-KÆRLIGHED: OLYMPUS PEN 2

Lad mig starte med en af de funktioner, som de fleste nok vil benytte sig af på et eller andet tidspunkt: Selfie-funktionen. Skærmen er nemlig lavet sådan, at man kan vippe den ned og vende den rundt, så man kan se sig selv. Smart. En funktion der vil være 100% perfekt, hvis de også lavede en selfiestick. Noget som jeg i øvrigt har forslået til min kontaktperson fra Olympus.

 photo P7010161_zpsxg8fqaxd.jpg

På billedet herover viser mig og min Las Vegas-rejsemakker, Nimrod og vi er selvfølgelig blevet gjort lidt pænere, med et af kameraets filte.

For ja, kameraet har også et hav af filte, som man kan lægge over sine billeder, hvis man ikke lige er en haj til Photoshop og den slags. Herunder har jeg leget lidt med et par stykker af dem og det er selvfølgelig dem jeg selv bedst kan lide.

Billederne forestiller i øvrigt den ret syge udsigt der var fra mit hotelværelse i Las Vegas

KAMERA-KÆRLIGHED: OLYMPUS PEN 3

KAMERA-KÆRLIGHED: OLYMPUS PEN 4

KAMERA-KÆRLIGHED: OLYMPUS PEN 5

Alt i alt giver jeg kameraet mine varmeste anbefalinger og det er mindst lige så godt som mit store spejlrefleks. Der er bare lidt pænere og nemmere at slæbte rundt i.

I er en del der har spurgt ind til til fine kamerarem og den er også fra Olympus og kan købes HER. Kameraet finder I HER og det findes i tre fine farver.

Udgivet i samarbejde med Olympus

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments