LAS VEGAS

 photo P6290155_zpsyh1bjdxg.jpg

Så er jeg tilbage i LA efter et godt og vel tre døgn i Las Vegas. Om det er et sted jeg kunne lide eller ej, har jeg endnu ikke besluttet. Jeg tror måske, at jeg var vild med det de to første dage og den sidste dag havde jeg ligesom fået nok 😉 Det er i hvert fald rart at være tilbage i LA, hvor man faktisk har råd til at købe mad og hvor man der ikke er ringe og bib-toner hver eneste sted man befinder sig.

Faktisk var det ikke planen, at jeg som sådan skulle tilbage til LA igen, men det var lige nogle ting der ændrede sig i sidste øjeblik. Sådan er det jo når man rejser på den måde som jeg gør. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at være her, men jeg er seriøst handicappet, når jeg ikke har en bil. Heldigvis har jeg mødt så mange flinke mennesker, som nærmest er så hjælpsomme, at jeg ikke forstår det. Jeg skal nok gå i detaljer med det hele, når næste uges dagbog kommer op 😉

Tilbage til Las Vegas; Jeg tog derud med Nimrod fra Israel, som jeg mødte i LA i sidste uge. Han havde rejst rundt de sidste mange måneder og tog gerne folk med på sin vej. Selvom Las Vegas ikke var en del af mine planer, besluttede jeg mig for at gribe muligheden da den kom. Det er jeg virkelig glad for, for vi havde altså et par sjove dage, ham og jeg og fungerede ganske fint sammen.

Alt i Las Vegas koster en million milliard og den første dag, kunne jeg slet ikke overskue hvordan vi skulle overleve derude, uden at bruge hele mit budget for resten af rejsen. Men stille og roligt begyndte det at give mening, for spiller man bare lidt, så vinder man også lidt hele tiden. Desuden kommer tjenerne med drikkevarer hele tiden, så længe man bare spiller.

Nimrod var ganske god til Poker, så alle dagene holdte vi den faktisk kørende på følgende måde: han startede med at spille for 60 dollars og hver gang der var overskud (hvis han f. eks vandt 40 dollars i en runde) lagde vi pengene til side og brugte dem på mad. Så alt i alt tror jeg ikke at jeg er taget derfra med noget stort underskud 😉

Resten af historierne får I som sagt I næste dagbog. I er sikkert alle sammen på Roskilde alligevel elle ude og nyde den danske sommer.

 photo P6290162_zpsvcvlqoyu.jpg

 photo P6300186_zpsmiwgczbk.jpg

 photo P6300187_zpszn7ubvu2.jpg

 photo P6290165_zpskpdbnncv.jpg

 photo P6290150_zpsll51zn05.jpg

 photo P6300182_zpsmhekk1ez.jpg

 photo P6300184_zpshbkuxqud.jpg

 photo P6300227_zps0jmaibxh.jpg

 photo P6300179_zpsn5jgxfb8.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments