SANTA MONICA

Jeg har forladt forstaden og de seneste par dage, har jeg boet i Santa Monica. Det er klart mit favoritområde i LA og nok også det eneste sted, som man kan bo, når man nu ikke har en bil. Faktisk har de endda en gågade, hvilket er lidt af en sensation herovre 😉 Jeg nyder stadig hver eneste dag, som byder på den ene skøre oplevelse efter den anden. Jeg vil meget gerne gå i detaljer, men tænker at jeg gemmer spændingen, til næste udgave af “travelig alone”.

Jeg forlader LA mandag morgen og egentlig var planen at tage til San Diego derfra. Men når man rejser som jeg gør, så møder man hele tiden nye mennesker og nye idèer og opstår. Så ja, San Diego må vente og hvor jeg så tager hen, tror jeg faktisk at jeg vil vente med at afsløre. I kan jo evt, følge med I det henne på Insta @Miekirstinequist

Her får I lige lidt fotospam skøre, smukke og forgængervenlige Santa Monica

SANTA MONICA 1

Hjemme i forstaden Northridge med min elskede bag pack. Hvis nogen af jer nogensinde skulle være på udkig efter sådan en, så kan jeg virkelig anbefale denne. I kan se mere HER. Jeg forstår slet ikke hvordan den kan rumme så mange ting som den kan. Endnu vigtigere er, at når man spænder den rigtigt, så kan man faktisk ikke engang mærke at man har noget at slæbe på. Det er er ren taske-kærlighed.

 photo P6270182_zpsjwqbche8.jpg
 photo P6270177_zpslvqljrre.jpg

Bedste Baywatch-stil 😉

 photo P6270183_zps4uyaizdx.jpg

Lørdag morgen tog jeg en lang løbetur langs stranden og det var virkelig en skøn oplevelse. Alle surfere var ude og passe formen og der var den skønneste afslappede stemning.

 photo P6270170_zpsm1nqeo6n.jpg
 photo P6270173_zpsu54bdwjr.jpg

#forrestgump

 photo P6270165_zpsmpiyf1un.jpg

Og så det klassiske billede fra Santa Monica. Jeg bor forresten på et Hostel lige ved stranden. HI Santa Monica, hedder det. Hvis man kan overleve sovesale og dele-bade, så kan det bestemt anbefales. Jeg tror næsten ikke at man kan få en bedre location.

Kan I have en skøn søndag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments