LOS ANGELES & ET LILLE REJSETIP

LOS ANGELES & ET LILLE REJSETIP 1

Outfit: Dress from Envii // Bag from Adax // Shoes from Gardenia

God aften i Danmark og god morgen her i Californien. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg havde den bedste dag i går. Den blev tilbragt i selskab med Terese og hendes kæreste, som simpelthen havde været så søde at kontakte mig på Instagram, fordi de også rejser rundt herovre. Uden sociale medier, havde det her været en helt helt anden rejse 😉

De hentede mig om morgenen, helt herude i forstaden og så brugte vi ellers dagen på at se nogle af de ting, som man skal se, når man nu er i LA. Hollywoodskiltet, Beverly Hills, Rodeo Drive og til sidst Venice Beach. Jeg er simpelthen så glad for, at de gerne ville tilbringe en hel dag med mig og havde det ikke været for dem, så var jeg aldrig kommet rundt i byen. Det er virkelig helt umuligt at være her, uden en bil.

Dagen i dag skal bruges på afslapning, fordøjelse, pool-badning og vasketøj. I morgen flytter jeg til Santa Monica, som er noget tættere på stranden og har lidt mere LA-vibe end den forstad jeg sidder fast i nu 😉

Jeg skal bare lige finde ud af hvordan jeg kommer derind. For det er bestemt også et projekt i sej selv 😉

LOS ANGELES & ET LILLE REJSETIP 2
 photo P6240152_zpsl0quzozr.jpg
 photo P6240159_zpsjoywng3x.jpg
 photo P6250179_zpsjir5xppx.jpg
 photo P6240149_zpshpf98rhj.jpg
 photo P6250190_zpszphdl5yt.jpg

Og så lige til noget helt andet: for hvis I længes efter sol og varme (jeg hører at sommeren stadig lader vente på sig hjemme i DK?) Så kan jeg bestemt anbefale signe up hos Secret Escapes. I bund og grund er det et dealsite, som primært beskæftiger sig med luksusrejser og når man modtager nydhedsbrevet, så får man tilbud på hoteller, hvor man sparer helt op til 70%. Jeg har lige tjekket det ud for LA (for jeg skal stadig lige vænne mig til hostel-stilen) og kunne godt overveje at tage en enkelt nat HER. Det ser jo SÅ lækkert ud.

 photo P6240165_zps4otl4qsf.jpg
 photo P6250178_zpsczw0tedd.jpg
 photo P6250187_zpsabwp9o8k.jpg

Udgivet i samarbejde med Secret Escapes

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments