SAN FRANCISCO

 photo P6170126_zpse9ztflgf.jpg

 photo P6170130_zpsfsdbj9tm.jpg

 photo P6170136_zpsqigttyi5.jpg

 photo P6170135_zpsq7cdcgoq.jpg

 photo P6170128_zpsslzuzd7v.jpg

 photo P6170134_zpslorqkee5.jpg

Så blev det tid til endnu en lille update her fra Sunny California hvor alt er rart, godt og flot. Selvfølgelig er det lidt stenet at være her helt alene, men det var jo også en del af udfordringen, kan man sige. Heldigvis møder jeg en masse venlige folk og får konstant nye indtryk.

Indtil nu har jeg faktisk bare brugt dagene på at gå rundt i byen og suge det hele til mig. Det kan man sagtens få en hel dag til at gå med, skulle jeg hilse og sige. I ny og næ har jeg sat mig på en cafè, drukket en kaffe, en cola eller spist noget mad og kigget ud i luften. Aftenerne har jeg brugt på barer, hvor jeg har stiftet nye og spændende bekendtskaber.

Der er dog et minus. Et kæmpe stort et, faktisk, og det det er, at San francisco simpelthen er blevet SÅ dyrt at bo i. I vil slet ikke vide, hvad jeg har betalt for at bo på mit hotel. Faktisk tror jeg næsten, at vi er ret tæt på spidsen af en jetjager. Sådan for real. Derfor bliver jeg, som det ser ud nu, også nødt til at pakke tasken og sætte kursen mod andre byer fra næste uge.

Hvor jeg tager hen har jeg endnu ikke besluttet, men jeg forestiller mig, at det bliver noget med LA, San Diego eller Las Vegas. Måske dem alle sammen. Det eneste jeg kan sige med sikkerhed er, at det her er et af de skøreste projekter jeg nogensinde har kastet mig ud i. Jeg kan stadig ikke finde ud af om det er verdens dårligste eller bedste idè 😉

Husk at I kan følge med I det hele henne på Insta @Miekirstinequist ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments