PIMP YOUR BALCONY

 photo IMG_9954_zpsq00koo5u.jpg

 photo IMG_9971_zpsg7hz6lbc.jpg

 photo IMG_9980_zps8t5qjhrc.jpg

 photo IMG_9989_zps7vqnfv81.jpg

For en lille månedstid siden, viste jeg en stor omgang billeder fra min lille altan, som var blevet pimpet og gjort fin og sommerklar i samarbejde med IKEA. Jeg er virkelig glad for resultatet og føler næsten, at jeg fik skabt en lille have, midt i byen. Desværre har jeg ikke brugt meget tid derude, da den danske sommer, som bekendt, ikke har været spor samarbejdsvillig i år.

Jeg satser dog stærkt på, at den kommer, når jeg er tilbage i Danmark midt i Juli. Og jeg satser også på, at planterne stadig er i live til den tid. Jeg har i hvert fald sørget for en dygtig babysitter 😉

Hvis I også er pjattet med altaner, blomster og grønne planter, så vil jeg bare lige tippe om, at I lige nu kan vinde mit altanlook henne på IKEA’s Facebookside. I kan også vinde Michala’s og Emily’s look. I bestemmer helt selv.

Nu er tippet i hvert fald givet videre ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments