READY, SET, GO

 photo final1434287641232_zpsq5q1foki.jpgOh ohh… Så er det nu! Jeg har været oppe før busserne begyndte at køre, for at sætte kursen mod lufthavnen. Foran mig har jeg en rejse, der er så lang, at jeg ikke engang har styr på, hvor man timer det drejer sig om. Men ih hvor jeg dog G L Æ D E R mig og gud hvor er jeg også bare (pisse) nervøs.

De sidste par dage, har jeg flere gange overvejet, om det mon var verdens dårligste idè, at rejse helt alene til den anden side af kolden uden nogen planer. Jeg kommer sikkert også til at fortryde flere gange, men ikke mindst, så tror jeg at jeg kommer til at takke mig selv for det, mindst lige så mange gange.

I øvrigt har jeg det også ret vildt over min helt nye bagpack. Tænkt sig at noget både kan være så praktisk også kan være så pænt. Jeg har virkelig været i tvivl om hvilken en jeg skulle vælge, men endte med Fjällrävens Kajka 85-model. Jeg er ret sikker på at det er et godt valg, for selvom jeg har pakket mere end 20 kg. kan jeg slet ikke mærke dem, når jeg har den på.

Det bliver alt for mig, denne mandag morgen. Jeg tjekker ind igen, når jeg engang er landet, fundet noget net og måske en fotograf 🙂

Husk at I selvfølgelig kan følge med på Insta @Miekirstinequist

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments