TIPS TIL CALIFORNIEN?

 photo sanfran_zpsyymhzlsy.jpg

Nå, venner. Nu nærmer jeg mig efterhånden sommerens  store rejse, med hastige skridt. Faktisk er der kun omkring tre uger til  at jeg sætter kursen mod Californien, hvor jeg skal tilbringe en helt måned helt alene. Til de af jer som tænker “det har du da ikke fortalt noget om” kan læse mere HER.

Mine planer har egentlig ikke ændret sig specielt meget, siden jeg købte mine flybilletter for et par måneder siden. Ganske enkelt tager jeg til San Fransisco og tager den egentlig bare derfra. De eneste planer jeg har, er at booke et hotelværelse de første 2 nætter og derefter har jeg faktisk allerede fundet en venlig sjæl på Couchsurfing, som gerne vil hænge ud, vise mig byen og selvfølgelig låne mig en sofa i et par dage.

Jeg har naturligvis været fornuftig og sparet lidt op, men når jeg siger lidt, så mener jeg L I D T. Med andre ord bliver det altså lidt af en spare-rejse og jeg håber inderligt at mit held på couchsurfing fortsætter, for priserne på hotellerne er altså ikke for sjov. Derudover vil det også være synd og sige, at dollarkursen er på min side.

Jeg forestiller mig, at rejsen bliver meget bagpacker-agtig og jeg håber selvfølgelig også, at jeg kommer ud og ser lidt mere af Californien. Eller andre stater, for den sags skyld. Det eneste jeg skal nå, er flyveren hjem til København d. 15 Juli.

Men nu kommer I ind i billedet, for I plejer jo at være verdens bedste til at komme med gode rejsetips og lige pt. har jeg faktisk brug for alle de råd jeg kan få. Jeg har besøgt Californien og også San Fransisco en enkelt gang, men det er ved at være mange år siden. Jeg kan kun forestille mig, at flere af jer har været på den klassiske roadtrip og måske har nogen af jer endda boet der?

Så kære læsere, hvad skal jeg opleve? Hvor jeg skal rejse hen? Hvordan skal jeg komme rundt? Hvad skal jeg spise? Hvad skal jeg ikke spise? Kender I nogen jeg bare MÅ møde? og er der noget jeg skal vide?

Alle råd bliver modtaget med kyshånd og masser af kærlighed? ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments