COMFY COMFY

BACK ON IT

 photo IMG_1045_zpsqmeviie4.jpg

Hej venner. Jeg er tilbage efter nogle skøre, smukke og meget anderledes dage i det nordligste nord. Det har været fem dage uden make up, internet og noget som helst andet hverdags-agtigt. Jeg har bagagen fuld af oplevelser og og en masse billeder, som jeg selvfølgelig nok skal vise meget snart. Noget af det har I selvfølgelig også kunne følge med i henne på Instagram (@Miekirstinequist)

Jeg burde egentlig bruge dagen i dag foran computeren, men mine forældre er i byen, solen skinner og så er der jo København maraton, så der er nok at give sig til. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere.

Kan I have en skøn søndag ?

 photo IMG_1050_zps40zygc10.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMFY COMFY