BACK ON IT

 photo IMG_1045_zpsqmeviie4.jpg

Hej venner. Jeg er tilbage efter nogle skøre, smukke og meget anderledes dage i det nordligste nord. Det har været fem dage uden make up, internet og noget som helst andet hverdags-agtigt. Jeg har bagagen fuld af oplevelser og og en masse billeder, som jeg selvfølgelig nok skal vise meget snart. Noget af det har I selvfølgelig også kunne følge med i henne på Instagram (@Miekirstinequist)

Jeg burde egentlig bruge dagen i dag foran computeren, men mine forældre er i byen, solen skinner og så er der jo København maraton, så der er nok at give sig til. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen senere.

Kan I have en skøn søndag ?

 photo IMG_1050_zps40zygc10.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments