GOING NORTH

 photo north_zpsa2pbift0.jpg

Jeg har netop lukket min kuffert og lige så snart jeg har udgivet det her indlæg, sætter jeg kursen mod lufthavnen. I dag tager Kat og jeg nemlig på et noget anderledes eventyr. Vi er nemlig blevet inviteret en tur til Nordligste Nord af Hurtigruten.

Vi starter med at lande i Tromsø, hvorefter vi går ombord på et skib, der tager os langs Norges nordkyst. Det indebærer både Nordkap, Kajakroning og noget med en tur på snescooter til den russiske grænse. Jeg har ærligt talt INGEN Idè om hvad der venter os. Det eneste jeg kan sige med sikkerhed er, at jeg glæder mig så uendelig meget til at se området, som efter sigende skulle være et af de smukkeste steder i verden.

Faktisk ved jeg ikke engang om vi har internet om bord. Denne gang har jeg været en dygtig blogger og har planlagt et par indlæg hjemmefra, så der bliver ikke helt stille herinde. Husk at I selvfølgelig kan følge med på Insta @Miekirstinequist (hvis jeg får adgang til nettet, selvfølgelig) Om ikke andet, så ses vi på den anden side.

P.s Kryds lige fingre for at jeg ikke falder i vandet eller bliver spist at et snemonster 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments