SEE ME ROLLIN

 photo IMG_0054_zpst3uxvl9l.jpg

I har måske allerede set det henne på Insta, men I denne uge er jeg virkelig godt kørende. Jeg har nemlig lånt den flotteste cykel af Batavus. Og det er altså ikke hvilken som helst cykel. Den er nemlig designet i samarbejde med Storm & Marie, som jo også laver ret pænt tøj til hverdag. Ud over at være ualmindelig flot, så er den også virkelig godt at køre på.

Begge dele er en ret vigtig ting for mig, eftersom jeg bruger ret meget tid på min cykel. Det skal virkelig storme og regne meget, før jeg overhovedet overvejer offentlig transport. Min egen cykel er ganske fin at køre på, men udseendemæssigt kan den slet ikke hamle op med den her. Jeg er ikke helt sikker på at de får den igen 😉

Billedet her er taget for under en time siden, hvor jeg mødtes med Kat for at skyde et par billeder og dem viser jeg selvfølgelig i morgen. Jeg vil dog kort lige kommentere min grå jakke. Den er spritny og det er DENNE fra ASOS som jeg har snakket om ret mange gange herinde. Det var godt at jeg endelig tog mig sammen og klikkede den hjem og jeg kan mærke, at vi får stor glæde af hinanden over sommeren ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments