A NEW BAG IN TOWN

 photo IMG_9928_zpswx5byzo2.jpg

I må næsten være de første til at vide, hvor højt jeg elsker min sorte Alex-taske fra Everie. Den har nok været med på 80% af mine outfitbillder fra det seneste år og for ikke så længe siden, dedikerede jeg endda et helt indlæg til den.

Den har bare den helt perfekte størrelse, passer til alt og er bare vildt pæn. Derfor besluttede jeg også at opgradere min lille Everie-samling med en Alex i det smukkeste python-print. Den er måske ikke helt så anvendelig som den sorte, men mindst lige så pæn. Kvaliteten af deres tasker er virkelig alle pengene værd og jeg er ret sikker på, at I også kommer til at se meget til se mere til Alex-python fremover.

Jeg må hellere se at komme i omdrejninger. Min aften skal bruges med min madklub og tirsdagsvin. Slet ikke dumt. Håber I får en god en også ?

 photo IMG_9944_zpsolfoavit.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments