RABATKODE TIL SUNGLASSESSHOP

 photo IMG_9690_zpsuwoimm1t.jpg

Hvis vi nu lige ser bort fra i dag (og de kommende dage) så er det jo bare SÅ skønt, at solen er begyndt at kigge frem så ofte. Det betyder også, at solbrilleshopping nærmest er et must 😉 I sidste fik jeg en skøn pakke ind ad døren, med Ray-ban’s Meteor-model. Kat flashede dem konstant sidste sommer og jeg har savlet over dem siden. Fordi jeg har et forholdsvis smalt ansigt, har jeg virkelig svært ved at finde solbriller der klæder mig. Men de her gode. Rigtig gode. I hvert fald hvis jeg slev skal sige det 😉

Henne hos Sunglasseshop har de været så flinke at give mig en rabatkode, som jeg har fået lov til at dele med jer. wewonder10 giver 10% på alle briller, helt indtil d. 8 Maj. Så hvis man endnu ikke har fået anskaffet sig et par (eller 10) så er der mulighed for at spare lidt.

Rigtig god lørdag til jer alle

 photo IMG_9695_zpskvsml6wz.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments