TIL DEN SENSITIVE HUD

TIL DEN SENSITIVE HUD 1

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg er svært glad for hudplejeprodukter og jeg elsker at blive introduceret til nye af slagsen. Mest af alt elsker jeg dem, som har et bestemt formål og som ikke er proppet med alt muligt mærkeligt.

Senest har jeg testet en række produkter fra det franske mærke, Avène, som er udviklet til sensitiv hud. De indeholder ingen konserveringsmidler og forhandles kun på Apotekerne. Det er altså ikke kun kedelige produkter man kan købe der 😉 Desuden har de en ret fin og idyllisk historie med sig. Avène er nemlig en lille landsby i det sydlige Frankrig, som ligger ved foden af en bjergkæde. I byen er der en kilde, som sjovt nok hedder Avène kilden. Vandet fra kilden er helt rent og indeholder hudplejende egenskaber og er basis for alle produkterne i serien.

 photo IMG_9638_zpswt8pyhyr.jpg

Hvis man er en af dem, med sensitiv er der altså en del at komme efter, for serien indeholder lidt af det hele.

? Termalkildevand: En spray, som sprayes på huden når den føles tør og irriteret. Den skal skal virke i 2-3 minutter, inden man afslutter med en plejende creme.

? Recovery cream: En ansigtscreme som virkelig plejer sensitiv hud. Den modvirker irritation og beskytter hun og genopretter den naturlige balance.

? Micellar Lotion: En tre i en ansigtsrens, som både renser huden, fjerner make up og virker beroligende på huden.

? Cold cream body lotion: Det her er klart min favorit i serien. Er du gal hvor er den god og lækker ved huden. Den er både fugtgivende og irritationsdæmpende og har en super lækker konsistens, som gør den nem at påføre.

? Sun reflexe SPF50+: En klassisk solbeskyttelse til sensitiv hud, som i øvrigt kommer i en fin lille tube, som gør den nem at have med på farten.

 photo IMG_9628_zpsoasnlhif.jpg

Udgivet i samarbejde med Avène

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments