TING DER GØR MIG GLAD

De seneste uger har været hektiske og jeg har måtte løbe stærkt, for at nå det hele. Nogle ting er lykkedes og andre er ikke. Som jeg også fortalte i sidste uge, måtte jeg desværre melde fra til en tur til Spanien og Nokia og Microsoft. Mit hjerte og min vilje ville SÅ gerne, men min krop fortalte mig noget andet.

Man lærer hele tiden af sine fejl og skal huske at tage lærestregerne til sig. Noget, som jeg heldigvis synes at jeg er god til. Eller er blevet god til, for det har jeg bestemt ikke altid været. Jeg har netop lært, at jeg skal være bedre til at sige nej og at det er helt okay, at man ikke kan alt i hele verden. De sidste par dage har jeg forsøgt at tage den lidt mere med ro og stoppe op og nyde hverdagens små glæder. Det skal man altså huske engang imellem.
 photo glad1_zps7gnpj40u.jpg

Hvis der er noget, der altid har kunne varme mit hjerte og løfte mit humør, så er det blomster. De sidste par dage har jeg været så heldig at få dem i et så stort antal, at jeg løb tør for vaser.

 photo glad8_zpsdaih4vhc.jpg

Lørdag formiddag ringede blomsterbuddet på døren og leverede den smukkeste buket med røde roser. De var fra min veninde, Line, som ønskede mig tillykke med fødselsdagen. Hun har om nogen meget om ørerne de her dage, og havde hun glemt min fødselsdag, så skulle hun slet ikke høre for det. Da jeg læste kortet, blev jeg simpelthen så rørt og helt igennem glad. Hvad skulle man gøre uden veninder?

 photo glad3_zps6zgtjhdm.jpg

I går, på min fødselsdag, kom Kat forbi til en kold øl på altanen og sørme om hun ikke også havde den smukkeste buket med. Igen, hvad gjorde man uden veninder?

 photo glad6_zps0cmqo5cl.jpg

Eller familie, for den sags skyld? Jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe en del tid med min, den seneste tid. I sidste uge havde jeg en frokostdate med min mor og jeg vandt heldigvis lidt point, da jeg medbragte frisk brød fra Københavns bedste bager, Brødflov.

 photo glad7_zpslt3sqgwl.jpg

Fredagen bød på hele to events i den nye Zara butik på strøget, som ENDELIG er åbnet igen. Åh hvor har den været savnet. Håber sådan, at deres personale også har fået et lille løft i hjælpsomhed 😉

 photo glad4_zpsixj5onfn.jpg

Mine øre er sørme også blevet forkælet. Ikke at de mangler noget, men de her hoops fra HVISK var da ikke til at står for. De er lavet i forgyldt sterling sølv og kan købes lige HER.

 photo glad2_zps9pkfy4c5.jpg

Der kan ikke være nogen der er i tvivl om, at jeg elsker min lejlighed meget meget højt. Noget af det bedste ved den er, at der står et kæmpe træ lige uden foran mit vindue. Jeg bor på den hårde del af Nørrebro, hvor naturen kan være svær at få øje på, men træet givet mig mulighed for at følge med i de forskellige årstider. I disse dage forandrer det sig hver eneste dag og min udsigt bliver mere og mere grøn.

 photo glad5_zpsh6milqxx.jpg

Fik jeg fortalt at det var min fødselsdag i går? 😉 Selvom jeg havde frabedt mig gaver, faldt der alligevel et par stykker fra. Jeg fik bl.a leveret den skønneste morgenkurv fra AXA, proppet med gode sager til en sund morgenmad. Anledningen skyldes, at den nye non-profit fond Just Human netop har set dagens lys. Formålet er at skabe opmærksomhed omkring danskernes trivsel og inspirere til et bedre liv i balance. Axa støtter Just Human med 75 øre for hvert solgt pakke AXA havregryn. Det kan man da kun blive glad af..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments