IN TUILERIES

 photo IMG_9350_zpszqwxpvkk.jpg

 photo IMG_9409_zpscl7wneue.jpg

 photo IMG_9378_zpsd4lcfmv0.jpg

 photo IMG_9393_zpspdpxjwra.jpg

 photo IMG_9410_zpsi33fslgr.jpg

 photo IMG_9390_zps64zqpfig.jpg

 photo IMG_9403_zpssxfbukdf.jpg

Sweatshirt: Gina Tricot (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Zara

I skrivende stund er jeg på vej hjem fra Paris og jeg vil sådan ønske, at vi havde haft en dag eller to mere hernede. I går chillede vi rundt i de forskellige bydele og hyggede i den smukke Tuileries have, hvor billederne her er taget. Mine ben var SÅ ømme, så det blev ikke til det helt store shopping. I dag når jeg næsten kun lige hjem og vende, inden jeg igen hopper på en flyver i morgen tidlig. I får selvfølgelig en update inden da.

Rigtig god dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments