I DID IT

 photo IMG_20150412_145732_zpse1zwyu2u.jpg

Jeg er simpelthen så glad og lettet, for I dag lykkedes det mig endelig at gennemføre mit første maraton, her i smukke Paris. Min tid endte på 3 timer og 49 minutter og det er jeg ganske godt tilfreds med. Mine ben gør ondt og min krop er træt og jeg glæder jeg mig bare til at få en kold øl og noget mad med salt 😉 Jeg skal selvfølgelig nok komme med et mere dybdegående indlæg en af de kommende dage. Nu vil jeg bare forsøge at nyde Paris uden at tænke på nogen som helst form for sport.

Kan I have en skøn aften <3

English recap: Today I finally finished my first marathon here in beautiful Paris. My finish time was 3 hours and 40 minutes. My legst hurt quite a lot and im really looking forward to have a cold beer and some salty food. Have a great night, guys <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments