NÅR HELDET VENDER

 photo IMG_8814_zpst3bwx8n9.jpg

 photo IMG_8896_zps49qzu9px.jpg

 photo IMG_8831_zpst63x8zcn.jpg

 photo IMG_8846_zpszg95yoiw.jpg

Adlinks: Shirt: Obejct (SIMILAR HERE & HERE) Jeans: Old ones from COS (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia Bag: A.P.C (HERE & IN BLACK HERE)

Man siger jo at alt godt kommer til den der venter og det har jeg heldigvis oplevet på egen krop i dag. Jeg startede med at køre ind til Fona på strøget, for at få dem til at kigge på min Macbook. Mentalt havde jeg indstillet mig på, at den skulle sendes til operation i flere uger og at det ville koste mig en formue. Men sådan skulle det ikke ende. Verdens sødeste Fona-mand pillede lidt ved den og pludselig virkede den igen. Og ved I hvad? Han skulle ikke engang have en krone for det. Det kalder jeg for god service. RIGTIG god service. Jeg har endda ikke engang købt den hos dem. Så jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger til Fona <3

Resten af dagen har stået på et par møder og afhentning af det tøj, som jeg skal løbe maraton i. Da jeg kom hjem, droppede der en meget spændende mail ind, med et fantastisk tilbud. Jeg fortæller selvfølgelig mere meget snart. De næste par uger bliver de mest hektiske jeg længe har oplevet, men jeg glæder mig, for det hele handler om rejser, nye mål og store oplevelser. I morgen tror jeg at jeg tager en halv fridag, for jeg kan mærke, at min hjerne også lige skal kunne følge med.

Rigtig skøn aften til jer alle ?

English recap: Today has been the best day in long time. As I told you, my compuer crashed last week. Today I could finally go to the Mac-store to have it fixed. In my mind I knew that I probably would have to live without it for weeks and that it would be pretty expensive. But they fixed it today and even for free. When I got back home a found a pretty amazing mail in my inbox, and of course I’ll tell you more about that soon. The nex weeks are gonna be crazy busy but I cant wait, since it’s all about traveling a new goals.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments