LIFE LATELY

Faktisk udgav jeg jeg allerede det her indlæg i går eftermiddags, men jeg opdagede hurtigt, at teksten til alle billederne, var forsvundet et sted i cyber space. Det er som om, at teknikken ikke helt vil samarbejde med mig i disse dage 😉

Men så får I det bare i dag i stedet, når det nu ikke kunne være anderledes. Som overskriften fortæller, så skal det handle lidt om de seneste par dage, og de har naturligvis stået i påskens tegn. Som tidligere nævnt, har mit humør ikke været sådan helt på toppen. Det skyldes primært, at min computer valgte at crashe og når den slags sker, så føler man hurtigt, at hele verden er imod en.

Men selvfølgelig er den ikke det og det bliver kun værre, hvis man går og tror det. Heldigvis besidder jeg ikke evnen til at være sur ret længe ad gangen og mit gode humør er efterhånden ved at vende tilbage.
 photo life4_zpsrvxvideh.jpg
En del af mine påskedage blev tilbragt hjemme på Fyn og her lavede jeg simpelthen så meget god mad sammen med min mor og spiste det med resten af familien. Her har vi kastet os ud i nogle fantastiske falafler.
 photo life1_zpsne14vqhd.jpg
Der har været en del regnfulde dage, men det har ikke forhindret mig i at hoppe i løbeskoene (jeg pudser lige glorien). Endnu engang må jeg give Adidas’s Ultra boost de varmeste anbefalinger.
 photo life3_zpsxb9ymr7h.jpg
Ingen tur til Fyn, uden billeder ved den grønne væg. Faktisk er det der med at finde gode locations altid lidt af en udfordring, når jeg er der. Fyn er ganske vidst et ualmindeligt smukt sted, men jeg vil gerne have mine baggrunde helt simple, eller sådan lidt pariser-agtigt. Dem er der altså ikke så mange af der, skulle jeg hilse og sige.
 photo life5_zpstjun0dtp.jpg
Heller ingen tur til Fyn uden at nyde min yndlingsøl; Fynsk forår.
 photo life2_zps469y0onc.jpg
Når jeg en sjældent gang spiser alene, ender jeg altid med at lave en stor skål blandet salat med alt godt fra grøntsagskuffen.
 photo lige8_zps3dkmuwiy.jpg
I påsken nåede jeg heldigvis også at tilbringe lidt kvalitetstid med et af mine yndlingsmennesker. Min lille nevø, Vilfred. Han er ved at blive rigtig stor og rigtig sjov.
 photo life6_zpsrkuvva1x.jpg
Hver eneste gang jeg har været væk fra min lejlighed i et par dage, glæder jeg mig altid til at komme hjem. Af alle steder i verden, er det her jeg aller bedst kan lide at være.
 photo life7_zpsb2df1fxk.jpg
Dagen i går startede med en omgang hjemmebag. Det var min tur til at holde madklub og man kommer ikke til middag hos mig, uden at få serveret brød.
 photo IMG_8885_zpsmdzkcqfv.jpg
Sådan så jeg ud i går eftermiddags, hvor jeg naturligvis mødtes med Kat for at skyde et par billeder og nyde lidt eftermiddagssol. Resten viser jeg senere i dag.

Kan I have en skøn mandag (eller det er jo egentlig tirsdag) Jeg tjekker ind igen senere <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments