LINKS JEG KAN LIDE

 photo links_zpsjn9ftspf.jpg

Mors dag nærmer sig med hastige skridt og hvis man er på jagt efter en fin og lille gave, skulle jeg hilse og sige, at Etsy er lidt af en slikbutik. DET HER fine kort kunne være et godt bud, hvis man planlægger en lille hilsen. 

Chris har lavet den fineste guide til Paris. Heldigt for mig, som sætter kursen mod byernes by i næste weekend. 

Hvis ikke det var fordi, jeg har travlt med at spare op til mit sommereventyr i Californien og en computer der ikke ville samarbejde og nok skal gennem en dyr operation, så skulle jeg bestemt også svinge dankortet dernede. Paris er, som bekendt, hjembyen for mit yndlingsbrand over dem alle, A.P.C. Se lige denne fine buksedragt. Den kunne jeg godt se mig selv i, på toppen af sacre coeur.

Henne på Facebook har jeg netop opdaget, at der åbner en ny Kakturbutik i København. En kaktusbutik. Simpelthen. 

Hver eneste gang det regner, aftaler jeg med mig selv, at jeg skal investere i en regnjakke. Den vil altså gøre livet som clykelist nemmere. Når jeg engang får gjort noget ved det, så skal det være DEN HER

T-shirts med fint print har jeg altid haft en svaghed for. Ganni har lavet en ret så flot en af slagsen. Måske den også vil passe godt til mit kommende Californinen-eventyr?

Vejrudsigten. ENDELIG kommer foråret. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments