LIFE LATELY

What a week, siger jeg bare. Der har været fart over feltet, som aldrig før og det har egentlig passet mig ganske godt, eftersom jeg trives bedst, når jeg er aktiv. Det meste af min tid er blevet brugt i bloggens tegn og jeg har hygget mig gevaldigt, snakket med mange søde mennesker og haft to spændende møder. På den private front er er der også sket en del (som jeg også har talt lidt om) Det samme gælder for flere af mine veninders liv. Faktisk har jeg skulle tænke over og tage stilling til så mange ting, at min hjerne til tider har været overbelastet.

For mig resulterer det altid i små ting, der bliver glemt og utallige stav-og tastefejl i mine sms’er og Facebooktråde. Den kommende uge ser heldigvis ud til at blive meget mere rolig. Mange er gået på påskeferie og jeg planlægger også selv en lille smuttur til gode gamle Fyn.

I stedet for at ævle løs, har jeg lige samlet en håndfuld telefonbilleder fra ugens løb..
 photo life5_zpslzwtlxnu.jpg

Mandag var jeg inviteret på besøg hos Gyldendal som bl.a bød på en lille rundvisning på forlaget. Anledningen var lanceringen af Anne Bech’s nye bog. Den handler om, at man kan træne og spise på bestemte måder, så man kan tabe sig, hvor man gerne vil. Nu er det ikke lige noget der er relevant for mig, men bogen er også proppet med lækre og sunde opskrifter. Den slags er jeg som bekendt yderst glad for og jeg glæder mig til at prøve nogle af dem. Desuden var Anne Bech noget af det sødeste og mest taknemmelige jeg længe har mødt.

 photo lif3_zpsasctcaxb.jpg

Tirsdag skulle min søster og jeg ud og spise med vores “prøv et nyt sted-koncept”. Denne gang foregik det hos Bæst på Guldbergsgade. De serverer de lækreste Pizzaer og stemningen er top-hyggelig. Det kan kun anbefales.

 photo life2_zpsddyvgocq.jpgEndnu et billede (eller meta-billede om man vil) fra et af ugens utallige events. Kat og jeg på besøgte den nye Hunkemöller-butik på strøget. Det er min undertøjspusher nummer 1, så jeg er bare lykkelig over, at jeg ikke længere er nødsaget til at cykle til Fisketorvet, når jeg mangler en ny BH.

 photo life1_zpsp6lqxsbx.jpg

Jeg får ALDRIG nok af de smukke og helt fantastiske unisex parfumer fra Laboratory Perfumes. Samphire er lige flyttet ind i min samling, så nu er den næsten komplet.

 photo life6_zps9iqacsbp.jpg

Onsdag bød på hele 2 gange brunch. Den ene foregik på Nimb, hvor vi blev introduceret for kosttilskuddet, Imedeen. Det skulle gerne give stærkere og smukkere hår og negle. Jeg glæder mig til at teste det. Hvis det virker, så hører I selvfølgelig nærmere.

 photo life8_zps25ug6gnn.jpg

Den anden brunch var på The Union Kitchen, hvor Sparkz var værten. Det var SÅ hyggeligt og stemningen var rar og afslappet. Deres tøj bliver altså pænere og pænere og min favorit fra den kommende kollektion, består af et par grå cullottes..

 photo life7_zpsu8vpfod4.jpg

Torsdag var klart ugens mest hektiske dag. Faktisk skete der så mange ting, at jeg næsten ikke fik taget nogen billeder. På vejen hjem til Nørrebro, besluttede Kat og jeg at slå et smut forbi Frederiksberg centret, som holdte åbning af deres nye (og alt for fristende etage) Vi snuppede en drink i Suite, som er en meget flot (og meget dyr) butik. De her tasker er alt for pæne.

 photo life3_zpsikppbjrt.jpg

Sørme om jeg ikke også lige nåede en pressedag hos Designers Remix. Her forelskede jeg mig i lige omkring 100 forskellige ting. Men den brune jakke her løb med første pladen. No woods needed. Den kommer forresten ikke butikkerne til Juli..

Ugen har selvfølgelig også budt på flere u-glamourøse ting. Jeg har bl.a kæmpet en del med en dum dum knæskade, som jeg var så uheldig at tage med hjem fra sidste uges besøg i Portugal. I dag er der lige præcis 2 uger til, at jeg kaster mig ud i mit første maraton. Så ja, vi taler om seriøst dårlig timing. Dog føles det som om, at jeg er i bedring og jeg har da også været ude og løbe 3 gange i ugens løb (hehe). Når jeg forhører mig hos de kloge, så lyder det egentlig mest som overbelastning. Men altså, jeg har jo ikke tid til at holde det i ro. Hvis det ikke forsvinder helt i løbet af de næste par dage, så overvejer jeg at opsøge en fysioterapeut. Lad mig endelig vide, hvis I kender en god en, som heller ikke koster en million.

Rigtig god søndag aften til jer alle ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments