ONLY LOVE

 photo IMG_8118_zpszga4d5ah.jpg

 photo IMG_8146_zpseh1t5yx7.jpg

 photo IMG_8169_zpsm23vtiup.jpg

 photo IMG_8111_zpscdpwegho.jpg

 photo IMG_8198_zps2hhrvlgx.jpg

 photo IMG_8123_zpsf5rrmcve.jpg

Adlinks: Shirt: A.P.C (SIMILAR HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Earrings: Birgitte Herskind (HERE) & Ear cuff from HVISK (HERE)

Først og fremmest vil jeg starte med at sig tak, tak TUSIND TAK for jeres fuldstændig overvældende respons på gårsdagen indlæg. Både for alle de søde kommentarer her på bloggis, på Facebook og til alle de mennesker jeg mødte på min vej, som havde læst med. Faktisk tror jeg, at det endte med at blive det mest læste indlæg i bloggens historie. Det kunne være, at jeg skulle åbne op for følelserne lidt oftere 😉 Jeg havde en helt fantastisk dag, hvor jeg mødte så meget kærlighed. Åh det var skønt ?

Billederne her er fra i torsdags, hvor jeg var iført mit sikre outfit. Jeg var på farten heeeeeele dagen, så det var vigtigt, at jeg både følte mig pæn og godt tilpas. Mine jeans er afgjort et af de bedre køb jeg længe har gjort. De kommer på flere gange om ugen og de får altid så mange søde ord med på vejen.

I dag er jeg stået op til en dejlig lørdag. Om lidt skal jeg forbi Beauty Avenue for at få rettet på et par forskellige ting 😉 Senere kaffe med mine bedste veninder og til sidst kommer hende her hjem til mig og hygger.

Kan I have en skøn dag ?

[show_shopthepost_widget id=”630271″]

English recap: This is my outfit from thursday, where I was on the run all day long. On those days a safe outfit is pretty essential for me and I guess that calls for my favourite jeans. I just woke up to a loveley saturday, with so many great plans a head of me. Have a lovely day ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments