SPRING VIBES & SMALLTALK

 photo IMG_7829_zps3ftaxzo7.jpg

Jeg huskede heldigvis, at skyde en masse outfitbilleder under mine dage i Porto. Det var jo med at udnytte foråret og de uendelige mange fine baggrunde, når de nu var der 😉

Som sagt har jeg netop taget hul på en travl uge, der primært står i bloggens tegn. I dag skal dagtimerne bruges på et par events og et møde. I aften står den på middag med min søster. Vi forsøger jo at prøve et nyt sted en gang om måneden og i aften er det Bæst, som står for skud.

Nu hvor jeg lige har skrevet ovenstående sætning, slår det mig, at teksterne til min outfitindlæg ofte handler om, hvad jeg skal den pågældende dag eller hvad dagen er blevet brugt på. Ofte fortæller jeg om de ting, der er relevante og i relation til bloggen. Herunder events og møder. Men når jeg læser sætningen “dagtimerne skal bruges på et par events og et møde” synes jeg pludselig at det lyder lidt skørt, og jeg får en lille frygt for at lyde som en person, der aldrig laver andet. Måske fordi jeg ofte skriver den sætning? Ikke desto mindre, så fylder møde, events og fotodates også meget i min hverdag, men jeg laver altså også mange andre ting. Jeg går f. eks ofte i Fakta, ser enormt mange dokumentarer, ser serier på Netflix, sidder i telefonkø til SKAT, støvsuger min lejlighed, ringer til min mor, passer min nevø og ses med mine venner som ikke har noget som helst med bloggen at gøre 😉

Nu vil jeg hoppe i bad, så jeg kan komme i gang med dagens projekter. Men jeg har også planer om vaske gulvet på min badeværelsesgulv inden 😉

Rigtig god dag til jer alle ?

 photo IMG_7843_zpsd074wyw9.jpg

 photo IMG_7822_zpslo0405no.jpg

 photo IMG_7839_zpshmpwvptr.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Trousers: Mango (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Scarf: Lala Berlin (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Triwa (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”620076″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments