GARNIER PURE ACTIVE – TRE TING PÅ EN GANG

GARNIER PURE ACTIVE - TRE TING PÅ EN GANG 1

For et par uger siden, fik jeg tilbudet om at teste Garniers nye produkt, Pure Active. Da jeg kiggede på indpakningen, tænkte jeg straks YES. Det refererede straks til mine unge dage og dengang, hvor jeg begyndte at interessere mig for skønhed og hudpleje. Dengang brugte jeg altid Garniers produkter og jeg husker dem som yderst effektive og så tror jeg også, at de budgetvenlige priser havde en indflydelse 🙂

Pure Active er dælme et smart produkt. Det indeholder nemlig både scrub, rens og maske. Produktet kan bruges som rens og scrub dagligt, mens det kan bruges som maske 2-3 gange om ugen. I det tilfælde, skal man bare lade den sidde og tørre i ca. 3 minutter.

Jeg testede den her i weekenden og jeg lyver ikke når jeg siger, at den efterlod min hud præcis lige så ren og frisk som jeg mindes fra mine unge dage. Det har lidt den samme effekt på huden, som et menthol-bolche har på munden. I ved på den der fresh og rene måde. Produktet er primært udviklet til uren og fedtet hud og som bekendt, et det jo den kategori min hud tilhører. Præcis derfor har jeg også tænkt mig at fortsætte med at bruge det, for det startede jo ganske godt 🙂

GARNIER PURE ACTIVE - TRE TING PÅ EN GANG 2

Desuden foregår der lige nu en 30 days challenge henne på Garniers Facebookside. Konceptet er, at alle kan uploade et billede og udfylde en formular omkring sin hud. Herefter modtager man et personligt program og en masse gode tips til at opnå en pænere hud. Så snart man begynder at opleve fremskridt, uploader man igen et billede og deler det med fællesskabet.

Der sker også en del andre ting derhenne. Der er både gode tips til hudpleje og mulighed for at bestille Pure Active produktet helt gratis.

I finder det hele LIGE HER.

GARNIER PURE ACTIVE - TRE TING PÅ EN GANG 3

Udgivet i samarbejd med Garnier

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments