PURE MAGIC

 photo IMG_7911_zpsa7zqde82.jpg

Rejsen til Portugal er kommet til sin ende og hvis jeg skal være ærlig, så har jeg slet ikke det mindste lyst til at forlade det lille paradis. I går tog vi bussen ud til Atlanterhavet, hvor vi blev mødt af den smukkeste solnedgang. Det var et af de der fantastiske og magiske øjeblikke, som jeg sjældent vil glemme.

Oven på et par hårde uger, var en rejse væk fra det hele, lige præcis det jeg trængte til. Jeg har fået tænkt, spist, løbet, snakket og hygget. Nu vil jeg lukke computeren og drikke en sidste kop kaffe på en fortovscafè inden hjemrejsen begynder. Jeg har en million millard billeder herfra, men dem får I på et andet tidspunkt.

Rigtig god lørdag ?

 photo IMG_7957_zpsx8czbeot.jpg

 photo IMG_7948_zpscceeh3ih.jpg

 photo IMG_7908_zps8l56ob6e.jpg

 photo IMG_7898_zpsvne3aodg.jpg

 photo IMG_7917_zpsuzqfcmgs.jpg

English recap: This little Portugal adventure has come to an end. To be honest I really dont wanner go home. Last night we took the bus out to the atlantic sea. When we got there, we were met by one of the most amzing sunsets I’ve ever seen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments