POSTKORT FRA PORTO

 photo IMG_7584_zpszfvig3gr.jpg

 photo IMG_7595_zpsbqdqn4ih.jpg

 photo IMG_7608_zpszzdzelfq.jpg

 photo IMG_7598_zpsaivsywmr.jpg

 photo IMG_7672_zpscw7le4vv.jpg

 photo IMG_7569_zpswcyzchby.jpg

 photo IMG_7664_zpsyjvnqpmy.jpg

Sweatshirt: Samsøe Samsøe (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Jacket: Jofama Shoes: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

En lille hilsen fra Porto, hvor jeg ankom sent i går aftes. Det er simpelthen den smukkeste lille by, med et utal af fotogene facader. Mine øjne kan næsten ikke rumme det 😉 Som tidligere nævnt, er jeg hernede med min familie og jeg ved næsten ikke noget bedre, end at rejse med dem. For det første står de tidligt op, så tiden bliver udnyttet fuldt ud og for det andet, elsker de vin og mad lige så højt som jeg gør. Porto er (sjovt nok) portvinens hjemby, så sådan et glas blev da også indtaget før klokken havde slået 12 😉

I skrivende stund nyder jeg lige lidt alenetid på hotelværelset. Senere skal min far og jeg ud og løbe en tur. Maratontræningen passer jo ikke sig selv 😉 Til sidst kommer dagens højdepunkt; dinner & drinks. Åh hvor jeg elsker ferie.

Husk at I også kan følge med henne på Insta @Miekirstinequist.

Rigtig god dag til jer ?

English recap: A quick hello from the beautiful city of Portugal. My family and I arrived late last night and this morning I woke up in the prettiest city I’ve seen in a long time. It has so many amazing and cute surfaces that my eyes cant relax. Im so happy that I’ll be spending the rest of the week here.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments