NYE NATURLIGE LOKKER

Kan I huske, at jeg teasede lidt om, at der skulle ske nogle nyheder på hårfronten i sidste uge? Jeg lovede jo også en lille opfølgning på processen og den får I her. Sagen er nemlig den, at jeg farvede lokkerne i weekenden. Nu tænker I måske “gjorde du det? det kan man da ikke se”. Og nej, det er ikke fordi der er sket den helt store forandring. Men det var bestemt heller ikke meningen. Da jeg fik tilbudet om at teste LORÈAL’s nye Prodigy-farve, var jeg nemlig en smule skeptisk. Ikke over for produktet, men jeg havde jo egentlig lovet mig selv, at jeg var færdig med at farve hår. Men da jeg læste lidt om produktet og fandt ud af, at farverne gerne skulle give et helt naturligt og “ikke-farvet look” tænkte jeg alligevel, what the fuck.

Mit hår får altid sådan et lidt dødt og kedeligt look om vinteren, så jeg tænkte, at jeg ville benytte muligheden til at få lidt mere glød og glans. Derfor valgte jeg også en farve, som var meget tæt på min egen. Jeg er heldigvis super glad for resultatet.

NYE NATURLIGE LOKKER 1

Jeg havde virkelig dårlig karma i sidste uge og havde svært ved at finde nogen, som havde tid til at farve det i weekenden. Jeg var faktisk tæt på at droppe hele min vennekreds 😉 Lørdag formiddag ringede min veninde, Julie, og tilbød sin hjælp, sådan helt spontant. Hendes planer var heldigvis blevet ændret. Vi kastede os ud i projektet lige med det samme og billederne herover er skudt lige inden vi gik i gang. Igen, så var jeg egentlig okay glad for farven som den var, men tænkte, at det ikke ville skade at lidt glow og nyt liv.

NYE NATURLIGE LOKKER 2

Jeg blev nødt til også lige at fotografere produkterne. De er virkelig pæne, synes jeg. Der er altså sket lidt, siden dengang i mine teenagerår, hvor hjemmefarve var en månedlig rutine.

NYE NATURLIGE LOKKER 3

Sådan så jeg ud efterfølgende. Efter et langt, varmt bad og en god omgang føntørring, selvfølgelig. Som sagt er det ikke fordi jeg har gennemgået en revolutionerende forandring, men som I nok kan se, er nuancen blevet en anelse mere gylden og der er kommet lidt mere spil i farverne. Jeg er virkelig glad for at det gik så godt, for jeg må nok indrømme, at jeg var en smule nervøs 😉

Som jeg også skrev i sidste uge, så er Prodigy-faverne baseret på en mikroolie-teknologi, som skulle gøre håret ekstra blankt og smukt og skabe et naturligt look. Det synes jeg egentlig, at de lever fint op til. Desuden er mit hår heller ikke blevet tørt og stift efterfølgende, hvilket jeg også er super glad for.

NYE NATURLIGE LOKKER 4

Forresten afholder LORÈAL lige nu en konkurrence, hvor man, sammen med sine veninder, kan vinde et hårfarvningskit og andre lækre sager til at pleje håret. Den finder I lige HER.

Udgivet i samarbejde med LORÈAL

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments