A SUNDAY SUIT

 photo IMG_7443_zpsfcut2f0z.jpg

Et forholdsvis simpelt outfit, fra en forholdsvis simpel søndag. Det var dagen, hvor vi afsluttede Vitamin Well bootcampen, så det gik det meste af dagen med. Først træning fra morgenstunden og til sidst middag på et fransk brasserie på Frederiksberg. Jeg kommer altså sådan til at savne de søndage.

Dagen i dag skal bruges på en hulens masse praktiske sager og forhåbentlig lidt rengøring af min lejlighed, som ærligt talt ligner Jerusalems ødelæggelser. Så skal jeg selvfølgelig også have pakket min kuffert. I morgen rejser jeg nemlig mod sydlige himmelstrøg. Det tror jeg slet ikke at jeg har fortalt jer? Turen går til Porto sammen med min skønne familie. Jeg glæder mig selvfølgelig til en masse kvalitetstid og til at besøge et land, som jeg aldrig har været i. Hvis nogen af jer skulle ligge inde mod gode tips til hvad der skal ses, prøves og spises i Porto, så tager jeg naturligvis imod med kyshånd.

I øvrigt har jeg også bestilt en helt anden rejse. Eller eventyr om man vil. Det skal I selvfølgelig nok høre nærmere om, men indtil da, kan I få et lille hin henne på Instagram (@Miekirstinequist)

 photo IMG_7392_zps5ez0clgn.jpg

 photo IMG_7419_zpswxxoemrv.jpg

 photo IMG_7461_zpshdzjz9in.jpg

 photo IMG_7406_zpsczknjyes.jpg

 photo IMG_7435_zpsybksyth5.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE & HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE & IN BLACK HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE)

English recap: A simple outfit from a pretty simple sunday. It was the last day of the Vitamin Well boot camp so we finished with a lovely dinner at a french restaurant. Im gonna miss those work out sundays so much. Today it’s all about finishing some work. Tomorrow im leaving for Portugal with my Family. I’ve never been there before and im looking so much forward to. Now that we are speaking of traveling, I just decided to spent my summer at a very cool place. Head over to Instagram if you wanner see where (@Miekirstinequist).

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments