WHAT’S HOT & WHAT’S NOT + EN LILLE KONKURRENCE

Kan I huske, da jeg for ikke så længde siden, kiggede tilbage på fortidens (forfærdelige) tendenser, i samarbejde med Tic Tac. Som jeg også nævnte der, har de netop taget debatten op, om hvad der stadig er fresh og hvad der ikke er. F. eks kan vi godt blive enige om, at rottehaler og svampe-duppede vægge, på ingen måde holder i dag, ik?
 photo IMG_6383_zps9a8a2f15.jpg

Lidt ligesom, at vi også kan blive enige om, at “smarte” blå solbriller, ala dem jeg forsøger at rocke på billedet herunder ikke gør.

 photo IMG_6376_zpsbff69308.jpg

Men nu til det rigtig sjove. Sagen er nemlig den, at flere af fortidens tendenser ender med at vende tilbage. Selvom vi tidligere har svoret, at vi aldrig ville hoppe på bølgen igen. Her er bukser med svaj et ganske udmærket eksempel. Og hvem ved, måske kommer jeg til at worke rottehaler og blå solbriller på næste års outfitbilleder. #ihopenot

Herunder kan I se Tic Tac’s fine tidslinje, over de forskellige tendenser. I 80’erne var benvarmere f. eks the shit og så vidt jeg husker, blev de det igen i de tidlige 00er. Faktisk er det en af de tendenser, som jeg ikke vil udelukke at tage til mig, hvis den skulle vende tilbage. Lidt ligesom, at jeg også altid har haft en svaghed for bluser, med udsyn til den bare mave. Den har også været oppe og vende i ny og næ.

TICTACINFOGRAPHIC2 copyJeg vil rigtig gerne høre jeres bud på hvilken tendenser I husker bedst. Det kan både være af de pæne og grimme af slagsen. I må også meget gerne fortælle mig, hvis der er noget I håber vender tilbage, eller hvis der derimod er noget i frygter 😉 Når I smider en kommentar i kommentarfeltet, deltager i samtidig i konkurrencen om en kasse fyldt med Tictac’s og sådan en kan man jo altid bruge 🙂

Udgivet i samarbejde med Tic Tac

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments