FRIDAY, IM OKAY

 photo IMG_6830_zps6uflsjtj.jpg

Hej venner. Så blev det fredag og jeg håber at I alle nyder det i fulde drag. Jeg er landet hjemme på Fyn og lige nu, er det det sted i verden, jeg aller helst vil være. Jeg kan lige så godt fjerne den fine facade og fortælle, at jeg ikke har haft verdens bedste uge. Der er sket et par ting og omvæltninger i det virkelige liv, som gør rigtig ondt i hjertet. I de stunder, er mit barndomshjem mit helle og mit ultimative safe place. Men jeg klarer mig og det er heller ikke fordi jeg er helt nede i kulkælderen. Som I kan se, kunne jeg sagtens finde smilet frem, da dagens outfit skulle foreviges 😉

Og nu vi er ved outfit, outfittet, så må jeg endnu engang slå et slag for ASOS, hvor den fine stibede bluse er fra. Den har den perfekte længde og pasform og kvaliteten er tip top taget prisen i betragtning.

I morgen skal jeg deltage i et løb sammen med min far. Runten er 24 km (!!). hvilket er den længste strækning jeg nogensinde har løbet. Men der er efterhånden også kun en måned til at jeg skal løbe maraton i Paris, så der er ingen vej udenom.

Kan I have en skøn aften derude

 photo IMG_6809_zpsvdegf1g6.jpg

 photo IMG_6800_zpstcmm1xgj.jpg

 photo IMG_6840_zpswcwmftjh.jpg

 photo IMG_6804_zpsj8n2dtx2.jpg

 photo IMG_6832_zps4zd4ges9.jpg

Adlinks: T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: Mango (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Necklaces: Pilgrim & HVISK (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”589082″]
HI guys. Hope you’re all having an amazing friday. This weekend im at my parents place on the country site. I have to be honest and you that I havent had the best week. A few changes in the real life has happend and it still hurst a little. Doing those times, there is no better and safter place than your childhood home.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments