ONE YEAR AGO

Hej venner og rigtig glædelig fredag. Min dag er startet lidt skævt. Jeg glemte nemlig at stille mit vækkeur i går og det resulterede i, at jeg sov 3 timer længere end planlagt. Lidt irriterende, fordi jeg skulle have nået en hulens masse ting her til formiddag. Men hvad man ikke når i dag, når man i morgen. Er det ikke sådan man siger? og set fra den positive side, så er jeg, trods alt, blevet udhvilet.

Jeg havde planlagt at vise jer en masse af mine beauty-favoritter, men dem må I lige få på et andet tidspunkt. Sådan et indlæg tager nemlig en del tid at lave. I stedet tænkte jeg, at det var på tide at dykke lidt ned i arkivet og se tilbage på, hvordan jeg så ud for præcis et år siden. Begge outfits kunne jeg sagtens have fundet på at hoppe i i dag og så tror jeg faktisk, at jeg skal have fundet den lille sorte taske fra ADAX frem igen. Den er jo så fin.
 photo IMG_4275_zpsc7890010.jpg

 photo IMG_4127_zpsf9f3626e.jpg

 photo IMG_4279_zpsde8b6bf7.jpg

 photo IMG_4170_zps58a2aa74.jpg

 photo IMG_4266_zps31cdf6e1.jpg

 photo IMG_4185_zps20882e5e.jpgI kan se flere detaljer fra begge outfits HER & HER

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments