BOOTCAMP, DAY 1

Som I jo nok kunne se på diverse sociale medier i går, var vi en håndfuld bloggere, der tog hul på en seks uger lang bootcamp. Det hele foregår i samarbejde med Vitamin Well og Sara Jin – aka Healthyskinnybitch og kommer til at løbe over de næste seks søndage. Jeg tøvede ikke et sekund med at takke ja til projektet, da jeg som I nok ved, kaster mig ud i mit første marathon til April. Jeg er pt i bedre form end jeg nogensinde har været, men her snakker vi god kondition og løbeform. Mine arme er stadig som spaghetti og jeg træner faktisk aldrig andre muskler end mine løbeben. Det er nok ikke helt fornuftigt og derfor er jeg helt sikker på, at den her bootcamp kommer til at gavne mig. Desuden er det jo ualmindelig hyggeligt, at tilbringe hver søndag formiddag med skønne veninder.
 photo IMG_6810_zps26ebb8ba.jpg

Hele holdet i Sporting health club, hvor vi mildest talt blev tæsket igennem i lidt over en time..

 photo IMG_6814_zps901a7d99.jpgChris og jeg giver mavemusklerne en udfordring. Lad mig bare sige, at det sagtens kan mærkes i dag 😉

 photo IMG_5283_zps3cd6aa30.jpgOg 6. kg håndvægte..

 photo IMG_5430_zps1f9ab75d.jpgSådan så vi ud efter hele showet. Nu er billederne selvfølgelig sort/hvide, men I kan næsten selv gætte hvilken farve vores ansigter havde..

 photo IMG_5302_zpsc3b5629b.jpgEfterfølgende tog vi alle sammen ud og spiste en lille og tiltrængt frokost. Det er planen at gøre det efter hver træning, hvilket bestemt kun er et plus i min bog 😉

I aften går det faktisk løs igen. Cath har nemlig lokket et par stykker af os med til ballet, hvilket jeg ikke har prøvet i mange mange år. Jeg håber at mine ømme muskler kan holde til det.

Rigtig god aften til jer alle ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments